Очікуваний багатьма смартфон буде вимірювати температуру тіла

Буквально завтра, 3 червня, компанія Honor, яка є суббрендом Huawei, проведе презентацію, на якій представить свої нові флагманські фаблет Honor Play 4 і 4 Pro. Крім цілком типових для доступного флагмана 2020 го року особливостей, Honor Play 4 Pro отримає також дуже цікаву фішку, про яку варто розповісти.

Подробиці

Генеральний менеджер підрозділу Honor Play опублікував відеоролик, з якого стало відомо про дуже цікаву фішку прийдешніх флагманських пристроїв компанії. Honor Play 4 Pro отримати можливість вимірювання тіла температури користувача – для цього знадобиться всього лише піднести смартфон до тіла користувача на кілька секунд, після чого на дисплеї буде відображатися результат вимірювання.

 

Дана фішка особливо затребувана в наш час, оскільки саме температура вище звичайної є одним з основних симптомів COVID-19. Даний флагманський фаблет дасть користувачеві можливість вимірювати температуру тіла буквально в будь-якому разом в будь-який час, причому за досить короткий проміжок часу.

З основних фішок майбутнього флагмана варто відзначити флагманський чіпсет Kirin 990 з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, дисплей IPS з роздільною здатністю FullHD + і діагоналлю 6.57 дюймів. У дисплеї буде виріз під подвійну фронтальну камеру дозволом 32 МП + 8 МП. Що цікаво, зараз є інформація про те, що смартфон отримає подвійну основну камеру 40 МП + 8 МП, що досить незвично для флагманського пристрою 2020 го року. За автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4200 мАч, який буде підтримувати швидку зарядку потужністю 40W.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.