Офіційно: Xiaomi призначила анонс нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5

Китайський виробник електроніки Xiaomi офіційно підтвердив, що нове покоління популярного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5 буде представлено вже на наступному тижні – 11 червень 2020 року, разом з іншими новинками компанії.

Згідно з численними витокам новинка буде помітно відрізнятися від попередника Xiaomi Mi Band 4 більш просунутою функціональністю. Зокрема, «п’ятірка» отримає більший 1,2-дюймовий OLED-дисплей замість 0,95-дюймового, причому габарити корпусу не зміняться, так як зростання діагоналі збільшать за рахунок більш тонких рамок. Може змінитися і формат зарядного пристрою.

Стандартний модуль вимірювання пульсу буде доповнений датчиком насичення крові киснем (SpO2), а сам браслет зможе розпізнавати більше видів фітнес-активностей і управляти спуском затвора камери. Модуль NFC тепер буде доступний не тільки в китайській, а й в міжнародній версії, при цьому в останньому випадку очікується підтримка сервісу Google Pay, що дозволить використовувати браслет в якості повноцінного платіжного засобу.

До того ж новинку повинні оснастити цифровим голосовим помічником, при цьому в версії для Китаю це буде місцевий Xiao AI, а для міжнародної версії – Amazon Alexa, яка прекрасно працює з англійською та іншими популярними мовами. Так це чи ні, ми дізнаємося вже в наступний четвер.

Джерело вказує, що початкову вартість браслета Xiaomi Mi Band 5 намір підвищити до $ 28 (200 yuan), що трохи вище, ніж цінник попередника – $ 25 (169 yuan), варіант з NFC – $ 33 (229 yuan).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.