За збій зв’язку Vodafone обіцяє компенсацію

Слідом за межі не райдужною для абонентів інформацією про підвищення тарифів на мобільний зв’язок Vodafone Україна, компанія днями додала «ложку дьогтю в мед». Правда, що стосовно першого, то це назавжди, а кажучи про другий – у оператора стався серйозний збій. Вчора клієнти Vodafone зіткнулися з неможливістю дзвонити і приймати дзвінки.

Подробиці

На виправлення технічних неполадок пішло кілька годин. Протягом цього часу абоненти компанії засипали інтернет-майданчики і соціальні мережі відповідними скаргами. Крім дзвінків, користувачі мали проблеми ще й з відправкою СМС. Несправності в роботі оператора реєструвалися в п’яти містах. Спочатку зв’язок відновили в Дніпрі, Чернігові та Запоріжжі. Жителям Києва та Харкова довелося миритися з відсутністю зв’язку більше.

Так як вина за це лежить виключно на Vodafone, то представники компанії практично відразу заговорили про компенсацію всім постраждалим. До 13 червня кожного з них буде відправлено повідомлення, де міститься інструкція по активації безкоштовних 30-хвилин. При цьому дзвонити можна буде на номери всіх українських операторів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.