Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro піднімуть планку якості для свого цінового сегмента

Компанія Xiaomi продовжить наповнювати мобільний ринок моделями з прийнятним цінником. В одному з двох перших місяців літа очікується анонс Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro. За характеристиками, ці апарати можна зіставляти навіть з флагманами. Незважаючи на те, що продукція Redmi вже давно цим не дивує, очікувані новинки безумовно піднімуть планку якості для свого цінового сегмента.

 

Дані характеристик Note 10 і Note 10 Pro стали відомі після їх появи в сертифікаційних відомствах під іменами: M2004J7BC і M2004J7AC. Головні особливості апаратів – наявність модулів 5G і NFC. Крім цього, за швидкість роботи Pro-версії відповідає 2,6-гігагерцевий процесор – новинка від MediaTek – модель Dimensity 800. Про чіпсеті стандартної моделі поки не повідомляється, але він буде менш продуктивною.

Обидва гаджета розрізняються лише тактовою частотою, стосовно іншого – вони ідентичні. Корпус Redmi Note 10 і його старшої версії захищає покриття п’ятого покоління Gorilla Glass. На одній з бічних граней розміщений сканер відбитка пальця. Смартфони будуть оснащені інтерфейсами – роз’ємом 3,5 мм, а також USB Type-C. Звичайно ж на них буде стояти новітня прошивка MIUI 12, основною віссю для якої послужить Android 10.

Швидше за все, про дату виходу ми дізнаємося після офіційного анонсу. Відомо, що перший пункт поставок Redmi Note 10 – це Китай. Також висока ймовірність поширення смартфонів і на глобальному ринку, в тому числі і в Європі. Передбачувана ціна на початковому етапі складе в межах 200 доларів США.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.