Новий монітор від Redmi пропонують за «смішні» гроші, всього 2200 гривень

Практично кожна продукція бренду Redmi – це сучасні технології за прийнятну вартість. Нещодавно компанія анонсувала випуск бюджетних, але досить потужних ноутбуків RedmiBook. Для любителів портативних ПК – це чудова новина, але і шанувальники стаціонарних пристроїв осторонь не залишилися. Для них Redmi з 1 червня почне продавати недорогі монітори 1A Display.

 

Отже, Redmi 1A Display – це IPS-матриця діагоналлю 23,8 дюймів, що підтримує дозвіл Full HD. Монітор володіє привабливим мінімалістичним дизайном, де рамки обрамлення дисплея з трьох сторін складають всього 7,3 мм. Для зручності користувачів, можна регулювати висоту і нахил. Комунікаційних інтерфейсів два – D-Sub і HDMI, по одному виходу на кожен.

Більш детальний розгляд характеристик явно натякає про бюджетному класі продукції. Яскравість – 250 кд / м2; 60 Гц – величина частоти оновлення екрану; контрастність зображення становить 1000: 1. Незважаючи на це, монітор сертифікований за стандартом TÜV Rheinland Low Blue Light, а також оснащений підсвічуванням Flicker-Free.

Продажі Redmi 1A Display візьмуть старт в Китаї, з «народним» цінником – 85 доларів США. За попереднім замовленням його можна буде купити і за 70 доларів, але потрібно встигнути до 1 червня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.