Телевізор Xiaomi Mi TV Pro E32S коштує трохи дорожче 3000 грн

Вчора Xiaomi представила черговий продукт своєї діяльності – телевізор, який став послідовником моделі Mi TV Pro. Він також зайняв місце в бюджетній сфері ринку, як і попередник, який дебютував восени минулого року. Новинка маркується E32S і чимало вражає низькою вартістю.

У порівнянні з родоначальниками Mi TV Pro, низька вартість новинки спричинила за собою деяке зниження параметрів характеристик, але не суттєво. Mi TV Pro E32S – це 32-дюймовий екран дозволом Full HD 1080p. Картинка оновлюється з частотою до 60 Гц. Апаратна продуктивність забезпечується 4-ядерним процесором поки що невідомої марки. ОЗУ – 1 ГБ. Що стосується основної пам’яті, для користувачів буде доступно сховище місткістю в 8 ГБ.

Крім усього іншого, Mi TV Pro E32S оснащений двома динаміками, вихідною потужністю по 6 Вт кожен. Як комунікації з різними пристроями, власник може скористатися Wi-Fi і Bluetooth. З провідних інтерфейсів можна відзначити наявність двох портів HDMI.

Програмна платформа E32S – PatchWall, що підтримує функцію голосового асистент XiaoAi. З голосовим помічником можна «спілкуватися» навіть за допомогою пульта управління, що працюють за допомогою Bluetooth-з’єднання. За попереднім замовленням купити Xiaomi Mi TV Pro в Китаї можна за 125 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.