Топ 5 кращих смартфонів до 7500 грн

Купівля гаджета з відмінними характеристиками по всіх параметрах часто виливається в пристойну «копійку». Якщо флагманська новинка для вас це питання іміджу, то можна і розщедритися. Коли вам необхідний смартфон для виконання конкретних завдань, припустимо, для гейминга або фотографії – на ринку є маса задовольняють вибору пропозицій з прийнятним цінником. Саме такий Топ 5 ми для вас сьогодні і представимо. Ціновий сегмент – до 7500 гривень.

Незважаючи на те, що в даному сегменті ринку міцно засіли моделі китайських виробників, південнокорейські апарати по автономності виглядають привабливіше конкурентів. Таким виразно можна назвати Galaxy M31 6/128 ГБ. Він оснащений акумулятором на 6 000 мАг. Одного заряду вистачить на три дні активного користування.

Як відомо, вимоги продуктивності смартфона для запуску мобільних ігор ростуть з кожним роком. Среднебюджетной Realme 5 в цьому плані однозначно не пасе задніх. За адекватну вартість покупець отримує апарат з дисплеєм FHD +, що підтримує частоту оновлення пікселів до 90 Гц. Продуктивна складова смартфона забезпечується ігровим «каменем» Helio G90T.

Не вдаючись в подробиці «підкапотних» характеристик, опишемо видимі елементи Meizu 16Xs. Восени 2019 року даний смартфон став кращим в номінації «Естетичний дизайн». Вибору журі конкурсу знаходить підтвердження і думка реальних користувачів. Власникам Meizu 16Xs особливо привабливі: скляний корпус, тонкі рамки корпусу на лицьовій стороні і цілісний дисплей (без вирізу, «монобровою» або «краплі» під селф-камеру).

Так, цього смартфону вже більше трьох років, але його якість фото і відео зйомки, як і раніше вражає. При появі перших характеристик, фахівці здивувалися наявності флагманського сенсора Google Dual Pixel. Продовжимо сухими параметрами. Основний сенсор – це матриця на 12,2 Мп з діафрагмою f / 1.8. Передня камера має роздільну здатність 8 Мп з діафрагмою F / 2.4. З таким набором Google Pixel 2 XL відмінно знімає і вдень, і вночі.

Отже, заплативши не більше 300 доларів, власник отримає смартфон, який не має явних мінусів. Redmi Note 9 Pro – це універсальний представник бюджетного класу. Він порадує гарним дизайном, хорошою продуктивністю і прийнятною якістю зйомки камер. Крім цього, він володіє непоганою автономністю і оснащений модулем NFC.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.