Анонсований розумний годинник Realme Watch: 9 днів автономності та ціна $ 53

Під час спеціального заходу в Китаї компанія Realme представила кілька нових продуктів, включаючи перші розумні годинник Realme Watch. Хоча це вже другий переносний пристрій бренду. У березні був представлений фітнес-трекер Realme Band.

Розумні годинник Realme Watch оснащені квадратним сенсорним дисплеєм діагоналлю 1,4 дюйма з роздільною здатністю 320х320 пікселів (щільність розміщення пікселів 323 ppi). Екран покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 3 з ефектом 2.5D. Яскравість зображення регулюється в рамках 10 рівнів, максимальна яскравість становить 380 ніт. Для Realme Watch є 12 різних циферблатів. Їх можна міняти через додаток Realme Link. У подальших оновленнях планується додати 100 нових варіантів циферблатів. Змініть циферблат відображає час, дату, день тижня, погоду, кількість пройдених кроків, частоту серцевих скорочень і кількість спалених калорій.

Розумні годинник Realme Watch здатні відстежувати серцевий ритм в режимі 24 × 7. Сенсор також здатний визначати показник насичення крові киснем (SpO2). Додатково годинник може відстежувати фізичну активність і містять 14 попередньо встановлених спортивних режимів, включаючи аеробне навантаження, бадмінтон, бігова доріжка, орбітрек і настільний теніс. Годинник також можуть відображати повідомлення, нагадувати про необхідність пити воду, а при тривалому сидінні – про необхідність рухатися і розминатися. Крім того, є можливість відстеження сну і розслаблюючій медитації.

Серед інших функцій згадуються можливість управління роботою камери і музичного програвача на зв’язаному смартфоні – Camera Control і Music Control. За допомогою Camera Control можна активізувати зйомку на смартфоні, а Music Control дозволяє ставити відтворення на паузу і відновлювати прослуховування музики, перемикатися між композиціями і управляти рівнем гучності відтворення. За задумом Realme, розумні годинник повинні стати центром її екосистеми інтернету речей. Так що в майбутніх оновленнях з’явиться можливість підключатися до пристроїв інтернету речей прямо з Realme Watch, не використовуючи для цього смартфон.

Комплектний акумулятор ємністю 160 мАг забезпечує до 7 днів автономної роботи при постійно активованому контролі пульсу, а якщо моніторинг в режимі 24 × 7 відключити, автономність зростає до 9 днів. Корпус забезпечує захист від пилу і води відповідно до стандарту IP68.

Розумні годинник Realme Watch зі стандартним чорним ремінцем Classic Strap надійдуть у продаж з 5 червня по ціні близько $ 53. Окремо можна буде придбати ремінці Fashion Strap з відтінками червоного, синього і зеленого кольору. Їх ціна складе $ 7.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.