Минулорічний флагман Xiaomi Mi 9T став більш доступним

Хоча з моменту виходу Mi 9T не минуло й року, компанія прийняла рішення знизити його вартість практично вдвічі, в порівнянні з початковою. І це незважаючи на те, що користувачі не відзначають явних мінусів, характеризуючи смартфон в цілому позитивно. Втім, для нас ця подія стала причиною знову про нього згадати.

 

Отже, думки користувачів розходяться лише в частині автономності та фото-відео-можливостей. Що стосується першого, Xiaomi Mi 9T харчується від батареї об’ємом 4 000 мАг, і це дійсно для нього замало. В деякій мірі цей недолік перекривається можливістю швидкої зарядки 18-ватним блоком.

Говорячи про камерах, незадоволеність викликає якість зйомки в нічний час. Причина цього криється в слабкій спалаху. При цьому оцінка якості фотографій і відео, знятих при достатньому освітленні, заслуговує твердих 9-балів з 10. До речі, 20-мегапіксельна селф-камера виїжджає з верхнього торця.

Швидкість і плавність системи Mi 9T одна з кращих в своєму класі. Це забезпечується процесором Snapdragon 730, у якого 8 ядер підтримують частоту роботи до 2,2 ГГц. Чи не менше користі в цьому плані приносять 8-гігабайтна оперативка і Adreno 618. Подібне «комбо» практично на 100% гарантує відсутність глюків і гальм. Основний пам’яті в гаджеті – 128 ГБ.

Китайський флагман може розпізнавати обличчя і відбиток пальця власника при розблокуванні. Також апарат оснащений модулем NFC, що підтримує практично всі функції безконтактної передачі даних. Аналогічно можна охарактеризувати і роботу Bluetooth 5.0.

Наостанок ми залишили найцікавіше. Ціна Xiaomi Mi 9T, на старті становила 13 400 гривень, а зараз впала до 7 000 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.