Sony знизить ціну PlayStation 4 в два рази по всьому світу

Інтерес людей по всьому світу до різних відеоігор стрімко зростає, тобто все більше і більше людей на Землі бачать сенс в тому, щоб проводити свій вільний час саме за грою у відеоігри, знаходячи такий спосіб проведення дозвілля найкращим серед усіх існуючих. Грати можна на смартфонах, планшетах, ноутбуках, персональних комп’ютерах і навіть на смарт-годинах, однак існує спеціальний окремий клас гаджетів, на яких робити все це набагато приємніше і комфортніше. Так, зокрема, існують ігрові приставки, на яких можна грати з максимальним комфортом, однак для цього потрібно заплатити не тільки за саму консоль, але ще і за різні відеоігри для неї.

У підсумку, сума сумарно набігає далеко не найменша, що значно засмучує дуже багатьох людей. З моменту виходу на ринок нового покоління ігрових консолей пройшло вже цілих сім років, тому що вони стали доступні в кінці 2013 року. З тих самих пір, що очевидно, їх технічне оснащення не поліпшувався за частиною продуктивності, тому тепер такого роду приставки є вкрай сильно застарілими. За весь час присутності в продаж консоль Sony PlayStation 4 виявилася продана тиражем в більш ніж 110 млн штук, проте інтерес покупців до неї стрімко падає з кожним днем, тобто, простіше кажучи, все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб її купувати , а потім так і зовсім взагалі використовувати.

Оскільки все більше людей розуміють, що PS4 не варто тих $ 400, які за неї просять зараз в магазинах по всьому світу, багато покупців відмовляються від ідеї її покупку, щоб заощадити кошти для чогось більш важливого і потрібного. Тим не менш, компанія Sony повинна продовжувати підтримувати інтерес до цієї приставці щонайменше до 2021 року, тому вона зобов’язана робити все заради того, щоб якомога більше людей її собі купили. Саме тому, як запевняє відомий галузевої аналітик Майкл Пактер, компанія-виробник збирається вже в найближчі кілька місяців знизити ціну PlayStation 4 в два рази по всьому світу, зробивши її на цілий порядок дорожче і дешевше, ніж раніше.

Дана ігрова приставка при ціннику на рівні $ 200 зможе вкрай швидко знайти широку популярність, тим більше що для неї зараз доступні понад півтори тисячі ігор. Всі вони, якщо ціна PS4 насправді скоротиться так сильно, також повинні будуть стати на цілий порядок дешевше і доступніше, ніж раніше. В такому випадку придбати на набагато більш вигідних умовах стане можливим не тільки одну її, а ще й, крім того, багато іншого, в тому числі відеоігри, аксесуари та інші найменування. Шляхом зниження вартості PS4 компанія-виробник намагається підвищити на неї попит так сильно, як це взагалі тільки можливо. Залишається вірити, що зниження вартості по всьому світ насправді трапиться, адже в такому випадку сила-силенна людей зможуть виконати свою давню мрію і зробити покупку цієї приставки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.