Нова пошта запустила регулярні авіарейси з України в США

Український сервіс «Нова пошта Глобал» запустив регулярні авіарейси з США і Китаю і назад, польоти будуть виконуватися кілька разів на тиждень і доставляти як відправлення, що експортуються з України, так і в зворотному напрямку, тобто покупки, які українці здійснюють в інтернет-магазинах цих країн. Спільно з партнерами вже запущені 6 регулярних рейсів – п’ять в / з США і один в / з Китаю.

Зокрема, чотири рейси в напрямку Варшава-Нью-Йорк-Варшава здійснюють європейські авіакомпанії Lufthansa і LOT і один щотижневий прямий рейс Київ-Нью-Йорк-Київ – українська авіакомпанія МАУ. Ще один щотижневий рейс з / в Китай «Нова пошта Глобал» запустила у співпраці з компанією SkyUp.

«Не дивлячись на карантин, кількість замовлень з кожним днем ​​збільшується. Тому ми постійно шукаємо нові й удосконалюємо існуючі способи швидкої доставки. Ми запустили регулярні рейси з нашими постійними партнерами Lufthansa, LOT і МАУ, а минулого тижня почали співпрацю з українською авіакомпанією SkyUp.

Перший рейс цієї авіакомпанії вже доставив для наших клієнтів тисяча вісімсот одна посилку загальною вагою 17 тонн, серед яких як індивідуальні замовлення, так і комерційні вантажі. І це лише частина відправлень, які «Нова пошта Глобал» щотижня доставляє в Україну з Китаю. З США в середньому за тиждень ми доставляємо близько 25 000 посилок вагою понад 38 тонн », – прокоментував Юрій Беневітскій, СЕО Нова пошта Глобал.

У першому кварталі цього року кількість замовлень з США збільшилася в 4,7 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Таке зростання обумовлене співпрацею з американським онлайн-магазином iHerb, яке почалося рік тому. Так, тільки за перший квартал 2020 року через цього магазину було доставлено 230 тис. Посилок загальною вагою 360 тонн.

Зросло також і кількість доставок послуги NP Shopping – за 1 квартал 2020 року був доставлено 81 тис. Відправлень, що на 32% більше, ніж за аналогічний період 2019 року. Клієнти компанії почали не тільки більше замовляти з-за кордону, а й відправляти за кордон. Так, за перший квартал 2020 року об`єм експортних відправлень фізичних осіб виріс на 12%, а відправки бізнес-клієнтів збільшилися вдвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Майже 78% – це посилки та вантажі, 12% – документи.

Нагадаємо, що раніше Нова Пошта Глобал протестувала доставку посилок з AliExpress за допомогою вантажівки, рейс з Китаю в Україну зайняв вісім днів, до цього також був протестований спосіб доставки за допомогою ЖД.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.