Стала відома дата повноцінного анонса Sony PlayStation 5

Журналіст VentureBeat Джефф Грабб, який раніше неодноразово публікував достовірну інформацію про підготовку пристроях, поділився свіжими (неофіційними) даними про найближчі плани великої трійки виробників ігрових приставок.

Найбільше багатьох, звичайно ж, цікавить, коли вже Sony проведе презентацію PS5 і розповість всі подробиці про свою нову консолі. Якщо вірити інформаторам Джеффа Грабба, найближчим захід Sony заплановано на початок червня, що повністю узгоджуються з попередніми витоками.

За словами журналіста, спочатку Sony планувала захід на 4 червня, але вже змінила плани, а нова дата, на жаль, поки невідома. Спочатку планувалося, що ця презентація буде цілком присвячена новим іграм для PS5 і поки неясно, чи плануються якісь анонси по самій консолі PS5. Джефф Грабб стверджує, що повноцінний анонс PlayStation 5 з публікацією докладних характеристик відбудеться в рамках наступного заходу State of Play, запланованого на початок серпня і теж присвяченого новим іграм (тільки вже власним, а не стороннім). Відштовхуючись від цієї інформації і недавніх витоків, який вказує на більш ранній показ PS5, існує висока ймовірність, що Sony покаже фінальний дизайн консолі на прийдешньої презентації ігор в червні, або ж незабаром після цього. А ось скільки буде коштувати ми в кращому випадку дізнаємося в серпні.

Що стосується Microsoft, яка вже показала і розповіла дуже багато про нову консолі Xbox Series X (не так давно пройшла перша презентація Xbox 20/20 з анонсами перших ігор для консолі), 9 чи 10 червня компанія проведе чергове великий захід, де розповість якісь то нові подробиці про консолі і сервісах. У той же час в липні повинна пройти велика презентація ексклюзивів Xbox Game Studios – нам покажуть геймплей і розкажуть цікаві деталі про розробку проектів.

Нарешті, плани Nintendo. На жаль, у Nintendo поки не планується нічого грандіозного. На підтвердження попередніх чуток повідомляється, що компанія, швидше за все, не буде проводити традиційну презентацію E3 Nintendo Direct в червні. Судячи з усього, на даний момент у Nintendo немає чітких планів по оновленню Nintendo Direct, а нові ігри для Switch можуть анонсувати в будь-який момент, як було з Paper Mario: Origami King минулого тижня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.