Xiaomi готова випусть Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro

Чим більш просунутим є який-небудь смартфон, тим більше людей захочуть зробити його покупку. У цьому немає абсолютно нічого дивного або дивного, тому що доходи більшої частини населення Землі сильно обмежені, тобто людям доводиться економити буквально на всьому. Саме тому переважна більшість покупців робить вибір на користь недорогих бюджетних моделей, обходяться які у вкрай скромні грошові суми. На радість всіх тих, хто любить недорогі, але якісні телефони, вже незабаром виявляться офіційно представлені, а потім і випущені на ринок, такі бюджетники, як Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro. Поки що їх ще не анонсували, проте вони вже з’явилися в сертифікованому відомстві.

Як стало відомо від надійного джерела, в базі даних 3С, яка належить китайській владі, з’явилися мобільні пристрої з модельними назвами M2004J7AC і M2004J7ВC. За словами інсайдерів, під такими назвами ховаються моделі Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, тобто новітні телефони бюджетного рівня, похвалитися які можуть потужним технічним оснащенням щодо своєї цінової категорії і безлічі інших аспектів. Повідомляється, що в звичайному телефоні частота восьмиядерного процесора виявиться на рівні 2,0 ГГц, тоді як в просунутої моделі це значення буде перебувати на позначці в 2,6 ГГц. Таким чином, продуктивність в цих бюджетних моделях виявиться вкрай високою.

За рахунок великої обчислювальної потужності обидва мобільних пристрої зможуть без нагрузки запускати ігри у високому дозволі при високій частоті кадрів, і така особливість абсолютно точно приємно порадує всіх користувачів. Підтримку 5G смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro не отримають, але вона і навряд чи їм потрібна, адже мова йде про телефони бюджетного рівня, а користувачі таких, як правило, не потребують сучасних технологій. Новинки запропонують інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників, тому ніяких складнощів з підключенням музичних пристроїв абсолютно точно гарантовано не виникне, в цьому можна навіть не сумніватися. Також є дані про те, що дані смартфони зможуть похвалитися чіпом NFC.

Якщо такий безконтактний модуль насправді знайде своє місце в новинках, з їх допомогою можна буде оплачувати покупки в магазинах, платити за проїзд в громадському транспорті та здійснювати цілу масу будь-яких інших дій на свій власний розсуд, так як стане можливим користуватися платіжною системою Google Pay або будь-яким її аналогом. Очікується, що офіційна презентація Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro відбудеться вже в червні 2020 року, а через кілька днів після такої вони мають надійти в продаж. Як і завжди в таких випадках, перший час купити дані телефони стане можливим лише в Китаї, тоді як потім, через якийсь час, вони можуть дістатися до інших країн світу, в тому числі до України, завдяки чому всі бажаючі зможуть їх собі купити .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.