Xiaomi Mi Band 4C – новий спортивний браслет, який знищить Mi Band 4

Ще влітку минулого 2019 року відбувся офіційний анонс і старт продажів такої фітнес-трекера, як Xiaomi Mi Band 4. Цей гаджет отримав масу особливостей, а його офіційна рекомендована ціна виявилася на рівні 169 юанів (700 гривень). Новинка стала хітом за практично цілий рік продажів, проте її технічне оснащення стало дешевше за весь цей час, тому компанія-виробник вважає за необхідне випустити спрощену версію даного браслета, називається яка Xiaomi Mi Band 4C. Цей гаджет, на відміну від основної моделі, позбавлений деяких функцій і чіпа NFC (у всіх версіях), тому його вдалося зробити набагато дешевше і доступніше, ніж оригінальну версію.

Так, зокрема, купити новинку стане можливим за приблизно 100 юанів, тобто за 350 гривень. Цілком собі очевидно, що при такій вартості Xiaomi Mi Band 4C абсолютно точно опиниться хітом продажів, так як він буде користуватися рекордно високим попитом через свою широку доступність на ринку. Поки що даний фітнес-трекер ще не представили офіційно, але зате вже відомо про те, що він ось-ось вийде на ринок. Справа в тому, що його виявили в сертифікаційному відомстві NCC на Тайвані, тобто наручний гаджет підготували до запуску в продаж, так як без сертифікації продавати його неможливо. Новинка у всіх базах даних фігурує під кодовою назвою HMSH01GE. Втім, звичайно, це далеко не єдине підтвердження того, що вже незабаром в продаж надійде такий наручний гаджет.

Як вдалося з’ясувати, на сайті індонезійського телекомунікаційного оператора Indonesia Telecom з’явилася сторінка, яка присвячена трекеру під кодовою назвою HMSH01GE, тобто моделі Xiaomi Mi Band 4C. За деякими даними, новинка виявиться міжнародною версією моделі Redmi Band, яка поки що ексклюзивно продається тільки на китайському ринку. В такому випадку, що очевидно, всі бажаючі зможуть без зайвих складнощів придбати собі такий фітнес-трекер, виклавши за нього рекордно скромну грошову суму. При цьому звичайно ж потрібно розуміти, що далеко не факт, що даний трекер буде коштувати 350 гривень по всьому світу, тому, залежно від конкретного регіону, його вартість може варіюватися.

Браслет Redmi Band оснащений 1,08-дюймовим IPS-екраном з підтримкою сенсорного управління, акумуляторної батарей для забезпечення до 14 днів автономної роботи на одному заряді, вбудованим в ремінець коннектором USB для зарядки, а також, крім того, масою інших приємних особливостей, які роблять даний наручний гаджет неймовірно привабливим за сукупністю якостей. Залишається вірити, що Xiaomi Mi Band 4C виявиться недорогим і просунутим з технічної точки зору, адже в такому випадку дозволити собі його покупку без зусиль зможуть всі бажаючі. Швидше за все, презентація новинки відбудеться вже в найближчі два тижні, тобто до кінця травня. В її рамках повинні озвучити терміни надходження даного трекера в продаж по всьому світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.