Смартфон Xiaomi Mi Note 10 впав в ціні до рекордно низького рівня

Все більше популярний китайський гігант все ще радує нас Xiaomi Mi Note 10. У телефоні є все, що можна очікувати від правильного смартфона. Мобільний телефон пропонує відмінний дисплей, велику батарею і об’єктив на 108 Мпікс. Розглянутий мобільний телефон Xiaomi Mi Note 10 – справжній зразок розумної електроніки. Конструкція поєднує в собі твердий метал і скло.

У нижній частині мобільного телефону Xiaomi знаходиться роз’єм USB-C, динамік і роз’єм для навушників 3,5 мм. Праворуч ви знайдете регулятор гучності, кнопку харчування і слот для 2 карт nanoSIM. Обидва підтримують LTE. Але пам’ять цього пристрою не може бути розширена. У вашому розпорядженні близько 110 ГБ.

Xiaomi Mi Note 10 пропонує нам панель AMOLED із стандартною роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів і 398 точок на дюйм. Дисплей підтримує HDR10 і функцію Always-on.
Ви можете бачити повідомлення, годинник і інші корисні речі на екрані. Тачпад також реагує на подвійні натискання. В цілому, немає причин, щоб скаржитися на дисплей. Кольори гарні, насичені, а деталі промальовані. Екран добре реагує, автоматичне регулювання яскравості працює відповідно до навколишніх умов.

Восьміядерний процесор Snapdragon 730G і 6 ГБ оперативної пам’яті тримає навіть найвибагливіші мобільні ігри 2020 року. PUBG Mobile, Call of Duty, Fortnite і Shadowgun Legends – у Xiaomi ніколи не було проблем ні з однією з них. Все в деталях і без гальм! Звук відтворюється монодинамік, розташованим в нижній частині пристрою. Звук гучний і якісний.

Телефон може похвалитися акумулятором ємністю 5260 мАг, який може живити пристрій протягом 2 днів. Якщо ви використовуєте свій мобільний телефон більш економно, ви можете додати ще один день. Після повної розрядки телефон заряджається за 1 годину 10 хвилин. Це відмінний результат. На жаль, телефон не дозволяє здійснювати бездротову зарядку.

Для більшості з вас камери вирішують, чи варто купувати телефон. Xiaomi Mi Note 10 виразно красиво знімає. Якість фотографій на вищому рівні, як з точки зору деталей, так і з точки зору квітів. Я не побоюся сказати, що він досягає якостей кращих фото смартфонів на ринку сьогодні. Що мені найбільше подобається, так це фотографія ландшафту, яка показує чудовий динамічний діапазон. Процесор відмінно справляється практично з будь-середовищем і умовами. Портрети також на вищому рівні. Захоплений об’єкт є різким, а фон розмитим.

Нічні фотографії трохи гірше. Іноді є шум, але навіть тут я вважаю, що результати вище стандартних. Звичайно, є різні фільтри, підтримка HDR (навіть автоматичного) і штучного інтелекту.

Мені було дуже цікаво відео. Xiaomi Mi Note 10 пропонує максимальний дозвіл в 4K при 30 FPS. Відео зазвичай дуже красиві і плавні. Однак вночі якість різко падає. Під час зйомки я також зауважив тривале збереження, що подвійно помітно при використанні максимуму в 108 Mpx.

 

Ціна на даний смартфон яка була 15 117 гривень, а сечас впала до 10 748 гривень. На китайських платформах ціна опустилася до 396 доларів (10 200 гривен).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.