Київстар: Перейти на контрактний тариф з передоплати тепер можна віддалено

Оператор мобільного зв’язку Київстар оголосив, що перейти з передплаченого на контрактний тариф тепер можна віддалено, замовивши безкоштовну кур’єрську доставку SIM-карти і договору по всій території України. Скористатися послугою можуть як нинішні абоненти Київстар, так і нові клієнти, які вирішили приєднатися до мережі оператора Київстар.

Для початку необхідно вибрати відповідний контрактний тариф в інтернет-магазині Київстар по посиланню shop.kyivstar.ua і оформити доставку. Під час її підтвердження абоненти зможуть відразу внести всі необхідні дані для укладення договору, включаючи паспортні дані та ІПН (всі дані обробляються і захищаються оператором відповідно до вимог чинного законодавства України). В результаті вони отримають вже заповнений документ для підписання. Доставку здійснять у зручний для абонента час за попереднім погодженням.

Абоненти можуть вибрати один з тарифів «Smart», в яких надається безлімітний мобільний інтернет, безлим для дзвінків в мережі, від 120 до 3000 хвилин для дзвінків на інші номери по Україні, а також за кордон; фіксований інтернет і інші послуги без додаткової плати.

Серед переваг контрактного обслуговування оператор назвав пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами в цьому місяці, а платити в наступному; більш високий рівень захисту номера і SIM-карти, адже всі операції з ними може здійснювати тільки ідентифікований власник. Це особливо актуально, якщо до номера прив’язані онлайн-банкінг, профілі в соціальних мережах тощо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.