iPhone 11 Pro Max сильно подешевшав зі старту продажів

Новий iPhone 11 Pro Max – це дуже потужний, виключно гладкий і простий у використанні апарат. Він підійде для вимогливих користувачів. Багато будуть вражені знімками з новою потрійний камери і збільшеним часом автономної роботи. Він сподобається всім, хто шукає безкомпромісне рішення в компактному дизайні.

Революційна система фотозйомки пропонує безліч нових можливостей з використанням новітніх технологій. Система камер захоплює весь об’єкт і легко справляється з недостатнім освітленням. За допомогою його камери ви зможете стати майже професіоналом в світі фотографії. Камери працюють разом і завжди створюють ідеальні знімки за підтримки штучного інтелекту процесора A13 Bionic.

Камера чудова і при зйомці портретів завдяки новим режимам, тому що тепер ви можете точно фотографувати навіть своїх чотириногих друзів. Камера забезпечує до 6 портретних світлових ефектів. Нове покоління Smart HDR підсилює світлі і темні деталі на зображеннях, виділяючи як світлі, так і темні області, не погіршуючи кольору на решті частини зображення. iPhone 11 Pro Max автоматично налаштовує не тільки деталі об’єкта, але і фон.

Випробуйте ще більше задоволення з поліпшеною селф-камерою TrueDepth 12Mpx. Вона дозволяє знімати Селфі в уповільненому режимі в дозволі Full HD зі швидкістю 120 кадрів в секунду. Крім того, камера автоматично підлаштовує масштаб при зйомці, тому більше людей можуть поміститися в кадрі, і групова Селфі ніколи не буде проблемою знову.

iPhone 11 Pro Max сильно подешевшав зі старту продажів
Дисплей Super Retina XDR є першокласним в усіх відношеннях. Чи робите ви знімки або переглядаєте картинки при яскравому денному світлі або в вечірніх сутінках, він завжди адаптується для поліпшення якості зображення. Дисплей Pro Max має діагональ 6,5 дюйма і дозвіл 2688? 1242 пікселів з щільністю в 458 точок на дюйм.

При розробці чіпа A13 Bionic максимальний акцент був зроблений на продуктивність. IPhone здатний на те, що не вміє жоден інший смартфон. Загальна продуктивність процесора і графічного процесора збільшилася при одночасному зниженні енергоспоживання, тому iPhone 11 Pro Max відмінно справляється з вимогливими іграми і новітніми програмами доповненої реальності. Збільшення загальної продуктивності також зробило позитивний вплив на продовження терміну служби батареї в порівнянні з попереднім поколінням. Також є можливість швидко зарядити смартфон до 50% приблизно за 30 хвилин.

Ціна на даний смартфон яка була 59 180 гривень, а тепер впала до 30 200 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.