Xbox Series X зможе знищити Sony PlayStation 5

Як відомо, вже в кінці цього року в продаж надійдуть ігрові приставки нового покоління, оснащені за останнім словом техніки, а однією з таких виявиться Sony PlayStation 5. Нехай поки що ще і не відбулася офіційна презентація цього електронного пристрою, здатного запускати гри в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), але вже незабаром така нарешті відбудеться, завдяки чому будь-який бажаючий зможе без праці купити собі цю приставку, знайшовши її неймовірно привабливою через відразу декількох причин. Сьогодні, 10 травня 2020 року, надійний інсайдерський ресурс в особі порталу ITHome опублікував дані про те, за якою ціною будуть продаватися ігрові приставки нового покоління.

Якщо раніше передбачалося, що їх покупка обійдеться в $ 500 – $ 600, тобто приблизно в 15 000 гривень, то тепер на цей рахунок з’явилися інші дані. Як стало відомо від надійного джерела, ігрова приставка Xbox Series X буде продаватися за $ 400, тобто її покупка обійдеться покупцям приблизно в 11 500 гривень. Така ціна, як можна легко помітити, відчутно нижче цінника, який всі чекають. Оскільки з цієї консоллю буде активно конкурувати Sony PlayStation 5, японської корпорації також доведеться обрушити вартість своєї ігрової приставки, продаючи її за ідентичною схожій вартості. Подібний цінник, якщо це звичайно ж правда, гарантовано повалить всіх в шок своїм розміром, причому саме приємно.

 

Повідомляється, що Microsoft збирається продавати свою нову ігрову приставку за собівартістю її «заліза», тобто навіть без витрат на маркетинг, логістику і багато іншого. Піти на такий крок американська корпорація вирішила зовсім не просто так, а заради того, щоб зробити свою фірмову консоль більш привабливою і доступною для широкого кола покупців. При цьому, звичайно, з плином часу бренд зможе почати заробляти на Xbox Series X гроші, продаючи різні аксесуари і відеоігри для неї, які і будуть основним джерелом прибутку, тоді як ігрова приставка представляє з себе ніщо інше, як платформу для майбутнього заробітку коштів у великих обсягах.

Навіть не дивлячись на те, що презентація Xbox Series X вже відбулася, поки що компанія-виробник даної ігрової приставки не поспішає озвучувати дату початку продажів цієї консолі і, крім того, розкривати відомості про те, в яку суму грошей всім бажаючим обійдеться її покупка. Відомо лише те, що дана приставка, також як і Sony PlayStation 5, надійде на прилавки магазинів вже в кінці року, коли їх собі і зможуть придбати всі бажаючі, виклавши велику суму грошей. Нове покоління консолей має принести з собою підтримку апаратної системи трасування променів RTX, сумісність з динамічним діапазоном яскравості HDR, а також, крім того, новітню флеш-пам’ять з величезною швидкістю передачі даних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.