Sony PlayStation 5 змусить усіх заплатити два рази за ігри

Як відомо, щоб грати в будь-які відеоігри для PS4 необхідно за велику суму грошей, розмір якої зазвичай варіюється від 1000 до 3000 гривень , придбати ліцензійну версію тієї чи іншої відеоігри. Вона може бути доступна як в цифровому форматі, так і на диску, тобто фізичному носії даних. При цьому, що також вкрай важливо, за можливість грати по мультиплеєру в відеоігри потрібно платити окремо, оплачуючи підписку PS Plus, обходиться яка в 9 доларів за один місяць. Якщо такої немає, то про мультиплеєр можна забути. Здавалося б, японська корпорація Sony і розробники відеоігор тож заробляють величезні суми грошей, але цього їм здалося мало, тому вони вирішили освоїти новий спосіб заробітку грошей.

Сьогодні, 10 травня 2020 року, стало відомо про те, що японська корпорація зуміла знайти спосіб заробітку коштів на постійній основі. Відомий інсайдер @PSErebus, який раніше вже багато разів розкривав достовірні відомості до їх публічного розголошення, розповів про те, чим саме неприємно засмутить Sony PlayStation 5. Відзначається, що новинка насправді отримає підтримку ігор від PS4 в режимі зворотної сумісності, однак було вирішено зробити так, щоб не все могли працювати таким чином безкоштовно. Щоб грати в старі відеоігри на новій приставці їх доведеться купувати знову, тобто платити велику грошову суму. Проте, при цьому розробники ігор зможуть самостійно вирішувати, будуть їх творіння безкоштовно запускатися на PS5, або ж їх доведеться оплачувати вдруге.

При цьому, швидше за все, грати без доплати в старі ігри можна буде лише в тому випадку, якщо вони були випущені в 2019 – 2020 роках, тоді як за будь-які більш старі заради можливості запуску на PS5 потрібно платити кошти. Одними з перших відеоігор, які будуть без доплат працювати одночасно на PlayStation 4 і PlayStation 5 стануть FIFA 21, Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga і Marvel’s Avengers Alliance. Само собою, що поки що це неповний попередній список, тому в кінцевому підсумку відеоігор з такою можливість має виявитися більше, однак, звичайно, все залежить від жадібності розробників, тому що вони можуть заборонити запускати їх старі ігри на PS5, змусивши купувати нові.

Очевидно, що такого роду відомості гарантовано засмутять всіх геймерів, адже навряд чи хтось хоче знову заново купувати всю колекцію доступних зараз ігор, тим більше що випускаються вони для PS4 з 2013 року, тобто ось вже як майже сім років. За такий період часу дана відеогра зуміла знайти неймовірно велику популярність і популярність, але зараз, за ​​станом на сьогоднішній день, вона неймовірно сильно застаріла і вже в повній мірі втратила свою привабливість, тому попит на неї дуже сильно впав. Очікується, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 надійде в продаж вже в листопаді-грудні 2020 року, коли її зможуть купити всі охочі. Втім, перші місяці з цим можуть бути складності, тому що вона буде в дефіциті по всьому світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.