Sony обрушить ціну PlayStation 4

Чим менше коштує якесь електронний пристрій, тим більше людей не просто захочуть його собі купити, а саме куплять, визнавши подібну покупку максимально вигідною в усіх відношеннях. З кінця 2013 року всім бажаючим для покупки доступна ігрова приставка нинішнього покоління, а оснащена вона за останнім словом техніки і технологій, принаймні так все було на момент її появи у продажу, тоді як за практично цілих сім років вона, звичайно, дуже сильно застаріла, тому зараз вже є далеко не такою привабливою, якою була раніше. За весь час перебування в продажу консоль Sony PlayStation 4 була продана тиражем в більш ніж 105 млн примірників, тобто просто величезним. Проте, інтерес покупців до даної консолі стрімко падає з кожним днем.

Відбувається це в першу чергу через її вартості, тому що як цю ігрову приставку продавали на старті продажів за $ 400, так це роблять і зараз, тобто за багато років присутності в продажу її вартість практично зовсім не змінилася. Іншими словами, простіше кажучи, як вона була просто величезною, такою вона залишається і зараз, в даний час. Само собою, що абсолютно нічого хорошого в усьому цьому немає, тим більше що собівартість PS4 за такий період часу неймовірно сильно впала, ставши набагато менше. Втім, компанія-виробник продовжує вдавати, що доступна зараз у продажу консоль є все ще неймовірно привабливою, пропонуючи цілу масу можливостей, проте багато покупців розуміють, що робити її покупку зараз, в 2020 році, вже немає особливого сенсу.

Звичайно, якщо дана консоль коштувала б набагато менше, безліч людей гарантовано замислювалися б над тим, щоб виконати свою давню мрію і купити цю ігрову приставку. Втім, на радість усіх тих, хто все ще хоче купити Sony PlayStation 4, вже незабаром це стане можливим зробити на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже зовсім скоро ця консоль впаде в ціні до $ 200, тим самим ставши доступною для покупки за вдвічі нижчою ціною, ніж раніше. Це дуже позитивно позначиться на її привабливості, тому що дана ігрова приставка виявиться неймовірно привабливою в повній мірі, а значить бажаючих її придбати знайдеться чимало.

При вартості на рівні $ 200 ігрова приставка PlayStation 4 зможе залишатися актуальною ще щонайменше два роки, адже зараз для неї є понад 1500 ігор з різних жанрів, і всі вони є вкрай цікавими, а ексклюзивні проекти так і зовсім є одними з кращих в світі . Очевидно, що якщо впаде ціна PS4, то дешевше також повинні будуть стати різні аксесуари для неї, в тому числі ігрові контролери та відеоігри. Це, в свою чергу, зробить її ще більш привабливою в усіх відношеннях, адже чим більше потреб будь-яких людей вона зможе задовольнити, тим більше людей захочуть її собі придбати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.