Sony готова обвалити ціну PlayStation 4 в два рази

Щоб грати у відеоігри необхідно використовувати електронний пристрій, який дозволить це робити. Звичайно, можна зібрати ігровий комп’ютер, проте для цього потрібні певні знання і вільний час, адже доведеться витрачати його на установку драйверів, налаштування системи, виявлення різних неполадок, які можуть виникнути, а також на багато іншого. Саме тому переважна більшість людей вважає за краще купувати консолі, дозволяють які легко і просто насолоджуватися ігровим процесом, роблячи це без зайвих складнощів і обмежень. Найпопулярнішою консоллю на ринку зараз є Sony PlayStation 4, яка за більш ніж шість років присутності в продажу була продана тиражем в більш ніж 105 млн екземплярів.

Навіть не дивлячись на те, що ця ігрова приставка вже дуже сильно застаріла, мільйони людей хочуть її собі купити, але не купують, знаходячи цінник занадто сильно завищеними. Справа в тому, що за весь час присутності в продажу ця ігрова приставка практично зовсім не подешевшала, тобто як її реалізували за $ 400, так по приблизно такою ціною її реалізують і зараз, в даний час. Компанія Sony за рахунок цього заробляє на кожній проданій PS4 все більше і більше коштів, адже її собівартість за рахунок старіння технічного оснащення падає, а значить розмір чистого прибутку збільшується. Втім, незабаром бренду доведеться обрушити цінник фірмової приставки, зробивши її на цілий порядок дешевше і доступніше.

Як стало відомо, компанія Sony збирається в два рази обрушити ціну PlayStation 4, зробивши її тим самим набагато привабливіше і дешевше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Само собою, що абсолютно ніхто не очікує такого розвитку подій, але воно станеться, про що повідомив відомий галузевої аналітик Майкл Пактер. Раніше він вже неодноразово розкривав вірну достовірну інформацію про різні майбутні дії японської корпорації, тому і цього разу він, найімовірніше, має рацію. Якщо це дійсно так, вже незабаром купити PS4 стане можливим за $ 200, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. В такому випадку безліч бажаючих її собі придбати гарантовано підуть на такий крок.

Ігрова приставка PlayStation 4, що всім напевно очевидно, є в першу чергу вкрай привабливою за рахунок більш як 1 500 ігор, випущених для неї за багато років перебування в продажу. Серед таких є безліч приголомшливих ексклюзивів, серед яких God of War (2018), The Last of Us, Marvel’s Spider-Man, Uncharted 4: A Thief’s End і багато інших, пройти які на інших електронних пристроях неможливо. Очевидно, що при ціннику на рівні $ 200, багато людей точно здійснять покупку даної приставки. Очікується, що зниження вартості трапиться вже в найближчі кілька місяців, однак точних офіційних даних із цього приводу від компанії Sony ще поки що не надходило.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.