Sony PlayStation 5 змусить всіх викинути з вікна PlayStation 4

Всі ті моделі ігрові пристави, які зараз, в даний час, знаходяться на ринку, мають вже далеко не сучасне технічне оснащення, тому їм не під силу запускати ігри в дозволі високої чіткості, забезпечувати повноцінне згладжування і робити багато чого іншого. Втім, вже зовсім скоро все зміниться, так як в кінці цього року надійдуть у продаж ігрові приставки нового покоління, оснащені за останнім словом техніки і технологій. Їм приписують відразу цілу масу особливостей, які, в свою чергу, зроблять їх неймовірно привабливими в повній мірі. Однією з таких новинок виявиться Sony PlayStation 5, а похвалитися вона здатна фотореалістичною графікою в відеоіграх, практично миттєвою швидкістю запуску відеоігор і, крім того, низкою інших приємних особливостей.

Всі ці особливості зроблять її набагато привабливішою, ніж доступну в даний час у продажу PlayStation 4, випущену ще в кінці 2013 року. Цілих сім років присутності на ринку – це величезний термін, за який технічне оснащення будь-якого електронного пристрою встигає вкрай сильно застаріти, і це особливо актуально для ігрових приставок, тому що через слабке «заліза» вони не можуть задовольняти запитів як геймерів, так і розробників. Нова консоль в особі PS5 отримає вкрай потужне технічне оснащення, а загальна сумарна продуктивність такого складе приблизно 10,3 терафлопса. Для порівняння, доступна в даний час на полицях магазинів PlayStation 4 забезпечує тільки лише 2 терафлопса, дотягаючи до них з такого скромного рівня.

 

Виходить, що нова модель виявиться в п’ять разів могутніше, однак вона також отримає надшвидку постійну флеш-пам’ять SSD зі швидкістю більш ніж 3000 МБ / с, завдяки чому всі відеоігри зможуть запускатися за кілька секунд, а чекати по кілька хвилин завантаження абсолютно точно гарантовано не буде потрібно. В іншому, крім усього іншого, нова ігрова приставка в особі Sony PlayStation 5 зможе запропонувати підтримку трасування променів на базі архітектури RDNA 2 від AMD, потужний восьміядерний процесор з шістнадцятьма потоками, оптичний привід останнього покоління з надшвидкої швидкістю читання даних, новітній модуль Bluetooth 5.1 LE , а також бездротовий інтерфейс Wi-Fi 802.11ax, тому з підключенням до інтернету на високій швидкості проблем точно не виникне.

Втім, буде в новинку і дещо таке, що гарантовано змусить всіх власників Sony PlayStation 5 буквально викинути з вікна стару ігрову приставку, так як абсолютно ніякої користі від неї вже зовсім точно гарантовано не виявиться, і це реальний факт. Справа в тому, що нова PS5 володіє апаратною підтримкою старих ігор, випущених для ігрових приставок попереднього покоління. Це означає, що на новій моделі можна буде без зайвих складнощів грати в більш ніж 1 500 ігор, випущених для PlayStation 4 за весь час її перебування в продажу. Така особливість, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує безліч людей, так як всі старі раніше випущені гри можна буде запускати на новій, причому без додаткових витрат.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.