Шпалери Super Earth і Super Mars з MIUI 12 тепер доступні для більшості пристроїв Android

Xiaomi офіційно анонсувала MIUI 12 всього пару днів назад на презентації Mi 10 Youth Edition в Китаї. Власне, як і очікувалося, остання версія оболонки Xiaomi для Android включав в себе кілька нових функцій, в тому числі новий інтерфейс, безліч різних анімацій, функції конфіденційності та справності і багато іншого.

Так само, як і попередні версії MIUI, в останньому випуску Xiaomi також додала безліч цікавих нових шпалер. Пару днів назад портал розробників XDA Develop поділилися новими статичними і живими шпалерами, включеними в прошивку MIUI 12 для Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro. Але APK з живими шпалерами підтримувалися тільки на деяких пристроях Xiaomi, Redmi.

А сьогодні XDA Recognized Contributor linuxct успішно вдалося перенести живі шпалери Super Earth і Super Mars на інші пристрої.

Ported MIUI 12 Live

Живі шпалери Super Earth і Super Mars з MIUI 12 тепер доступні для більшості пристроїв Android, що працюють під управлінням Android 8.1 Oreo і вище. Якщо вам цікаво спробувати живих шпалер, ви можете завантажити APK по посиланню нижче і встановити їх на свій пристрій.

Потім ви можете вибрати живі шпалери з вікна вибору стандартних шпалер на своєму пристрої. Якщо живі шпалери не відображаються у вікні вибору стандартних шпалер, вам потрібно встановити додаток Google Wallpaper з Play Store, щоб застосувати шпалери.
Виглядають вони реально круто і прикол в тому, що якщо раніше не тільки Xiaomi, але у деяких брендів використовувалися шпалери супер землі, то вони зробили шпалери Марса і тепер при розблокуванні столу ви можете вибрати якийсь ділянку на Марсі куди буде спрямована камера на карті.
Виглядає захопливо.

 

Live desing wallpaper Earth

Працює це приблизно так: анімація виконується переходячи від невеликого попереднього перегляду планети до великого плану при першому включенні екрану, а потім до повністю збільшеному увазі при розблокуванні. Щоб домогтися цього, linuxct включив в APK власний код, який змушує шпалери переходити в AOD, як тільки екран вимикається, потім переходити в стан блокування екрану, як тільки екран включається, і, нарешті, переходити в режим робочого столу. коли пристрій розблоковано.
Посилання на APK шпалери

Джерело: XDA

Посилання на APK шпалери

Додаток шпалер від Google, , в разі, якщо це не спрацює відразу.
Джерело: XDA

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.