Новий iPhone SE порівняли з iPhone 8, iPhone Xr та iPhone 11

Ми знаємо, що в новому iPhone SE встановлена рівно така ж камера, як в iPhone 8, але завдяки топовій SoC A13 Bionic, знайомий по старшим моделям iPhone 11, і програмним поліпшенням, нова модель забезпечує більш широкі можливості та в цілому знімає трішки краще. Тепер прийшла черга дізнатися, як новий iPhone SE показує себе в плані реальної продуктивності в порівнянні з тим же iPhone 8, а також більш новими iPhone Xr та iPhone 11. Відповідне порівняння зробив автор YouTube-каналу i AppleBytes. До слова, заради забави він також порівняв новий iPhone SE з оригінальною моделлю iPhone SE 2016 року.

Під час порівняння автор одночасно запускав як стандартні програми, оцінюючи швидкість роботи і плавність анімації інтерфейсу, так і сторонні програми та ігри. Результати можна побачити на відео нижче і в цілому вони досить передбачувані.

Порівняння нового iPhone SE з оригінальною моделлю наочно демонструє, наскільки зросла швидкість роботи і покращилася робота анімаційних ефектів за ці роки. Що цікаво, iPhone 8 запустився відчутно швидше iPhone SE, але в усьому іншому (анімація, чуйність і запуск додатків) нова модель виявилася кращою. У той же час різниця у швидкості роботи між iPhone 8 та iPhone SE (2020) несуттєва – в цілому моделі йдуть нога в ногу.

І хоча iPhone Xr в дечому перевершує новий iPhone SE, останній перевершує стоячу на щабель вище модель, коли справа доходить до запуску додатків і підтримки плавності. Базовий iPhone 11 заснований на тій же SoC A13 Bionic. При цьому, новий iPhone SE завантажується швидше і навіть випереджає старшого побратима по швидкості в деяких додатках. Але, в цілому, iPhone SE (2020) та iPhone 11 демонструють однакову продуктивність.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.