LG розкрила всі характеристики дизайнерського смартфона Velvet

Презентація нового дизайнерського смартфона LG Velvet, про який ми досить багато писали останнім часом, запланована тільки на 7 травня, але сьогодні виробник взяв і розкрив всі основні характеристики майбутньої новинки. Ризикнемо припустити, що LG пішла на цей вельми дивний крок заради зайвого галасу в ЗМІ.

Отже, LG Velvet, що виділяється в першу чергу рядом оригінальних рішень в дизайні (мінімалістичний блок камер Raindrop і симетрично закруглені грані корпусу 3D Arc Design), оснащується витягнутим екраном Cinema FullVision OLED діагоналлю 6,8 дюйма і розширенням FullHD + зі співвідношенням сторін 20,5: 9. Серцем служить вже добре знайомий нам середньорівневий SoC Qualcomm Snapdragon 765G з вбудованим модемом 5G, що підтримує нову технологію швидкої зарядки Quick Charge 3+. Обсяги оперативної та вбудованої пам’яті становлять 8 і 128 ГБ відповідно.

Основна камера представлена ​​трьома модулями розширенням 48, 8 і 5 Мп. Виробник окремо виділяє кілька фірмових функцій: Voice Out Focus – видалення небажаних звуків під час захоплення відео, ASMR – підвищення чутливості двох високопродуктивних мікрофонів і Time Lapse – можна на льоту регулювати швидкість відео відповідно до сценарію зйомки.

Ємність акумулятора становить 4300 мАг; крім швидкої провідної зарядки підтримується ще й 10-ватна бездротова зарядка.

LG Velvet спереду і ззаду оформлений загартованим склом, захищений відповідно до ступеня IP68 і відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G. Ширина корпусу становить 74,1 мм, а товщина всього 6,8 мм (при ємності батареї 4300 мАг). Також, відомо про USB-C, роз’єм 3,5 мм і стереодинаміки. До смартфону при бажанні можна буде окремо придбати оригінальні аксесуари LG Dual Screen і Stylus Pen.

Покупцям LG Velvet будуть доступні чотири кольорових варіанти: Aurora White, Aurora Grey, Aurora Green і Illusion Sunset.

Продажі LG Velvet на домашньому ринку в Південній Кореї стартують 15 травня. На жаль, подробиць про ціни і терміни доступності в інших регіонах поки немає.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.