Список смартфонів Xiaomi, які першими отримають прошивку MIUI 12

Компанія Xiaomi ось уже як близько десяти років займається створенням і випуском смартфонів, причому практично з моменту початку виробництва таких вона активно розвиває свою фірмову прошивку MIUI, що представляє із себе надбудову для Android, який міняє досвід використання оригінальної операційної системи Google. Щорічно китайський бренд створює і випускає на ринок нові версії цієї прошивки, а вже в цьому 2020 року відбудеться реліз такої нової збірки, як MIUI 12, встановити яку на свої мобільні пристрої без зусиль зможуть всі бажаючі. Сьогодні, 23 квітня, в мережі з’явився офіційний список смартфонів від даного виробника, які першими отримають нову операційну систему.

За наявними зараз даними, вже 27 квітня, тобто на наступному тижні, відбудеться спеціальний захід, в ході якого компанія Xiaomi представить громадськості свою нову операційну систему для мобільних пристроїв і планшетних комп’ютерів. Новітнє програмне забезпечення принесе з собою новий призначений для користувача інтерфейс, розширені функціональні можливості, збільшене швидкодія, нову систему захисту, широкі налаштування по частині кастомізації, а також ряд інших особливостей, серед яких виявиться підтримка глобальної темної теми оформлення Dark Mode, завдяки чому її більше не доведеться вручну окремо включати в кожній програмі – все буде працювати автоматично.

Всього китайська корпорація збирається оновити до нової ОС понад п’ять десятків моделей, проте в першу чергу нову прошивку отримають сучасні моделі, випущені за останні два роки. Важливо зауважити, що розкритий перелік актуальний для MIUI 12, призначеної для поширення на території Китаю, тоді як міжнародна версія прошивки може вийти або, навпаки, не вийти для інших моделей. Проте, таке трапляється вкрай рідко, тому що зазвичай Xiaomi дотримується централізованого розповсюдження оновлень. Жителям Росії, України, США, Європи та інших країн світу потрібна саме глобальна міжнародна збірка, так як тільки вона містить в собі всі сервіси Google Play і, крім того, має підтримку безлічі різних мов, в тому числі російського.

Повідомляється, що першими до MIUI 12 оновляться смартфони Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 9 Pro, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 8 Transparent Explorer, Mi 8 Screen fingerprint Edition, Mi 8, Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mi CC9 Pro, Mi CC9, Mi CC9e, Redmi K30 Pro, Redmi K30, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7. Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7 і Redmi 7A. Власникам всіх цих моделей мобільних пристроїв в цьому плані поталанило, адже користувачам таких не доведеться довго чекати релізу нової операційної системи. Залишилося тільки дочекатися, коли відбудеться офіційна презентація нової ОС, а потім і її реліз. Швидше за все, в перші кілька тижнів або місяців нова прошивка буде доступна тільки у вигляді тестової збірки, тоді як фінальна збірка вийде пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.