Новий iPhone SE 2020 знищив в швидкості роботи iPhone XS Max

Зовсім недавно компанія Apple офіційно представила і запустила в продаж флагманський смартфон iPhone SE 2020 року, оснащений який за останнім словом техніки і технологій, що робить його вкрай привабливим. Звичайно, заради низької вартості цього мобільного пристрою «яблучна» корпорація пожертвувала дуже багатьом, в тому числі сканером особи Face ID і повнорозмірним екраном, але зате телефон може запропонувати максимальну обчислювальну потужність з усіх можливих, що, в свою чергу, робить його неймовірно привабливим в повною мірою, в тому числі для всіх тих, хто любить грати у відеоігри. Сьогодні, 24 квітня 2020 року, стало відомо про те, що цей відносно бюджетний телефон перевершує навіть таку популярну модель, як iPhone XS Max.

У популярному бенчмарку AuTuTu новеньке мобільний пристрій в особі iPhone SE 2020 набрало 492 тисячі балів, тоді як iPhone XS Max, випущений в кінці 2018 року, забезпечує продуктивність на рівні 443 тисяч балів. Це означає, що нова модель приблизно на 10% могутніше, що, в свою чергу, робить її вкрай вдалим вибором при покупці, так як її покупець може бути впевнений в тому, що смартфон буде залишатися в актуальному стані щонайменше протягом трьох років з моменту випуску на ринок, на протязі яких йому під силу виявиться виконання абсолютно будь-яких завдань, починаючи з обробки відеороликів, тобто монтажу, і закінчуючи повноцінним геймінг в складні ігри з 3D-графікою.

Втім, до новенького iPhone 11 новинка не дотягла, тому що такий телефон видає в AuTuTu цілих 521 тисяча балів. Втім, відірвався даний флагман від iPhone SE 2020 не більше ніж на 5%, тому в реальному житті приріст навряд чи виявиться помітний. З чим це пов’язано – невідомо, тому що обидва мобільних пристрої побудовані на базі 6-ядерного процесора Apple A13 Bionic. Точні специфікації такого в кожному конкретному випадку не розкриваються, тому можна лише припустити, що в бюджетній моделі навмисно або з якихось причин занизили частоти, щоб чіпсет не забезпечував найвищої максимальної продуктивності. Крім того, в нього встановили не 4 ГБ оперативної пам’яті, скільки встановлено навіть в iPhone XS Mac зразка 2018 року, а всього-на-всього 3 ГБ

Цей мобільний пристрій вже доступно для покупки всім бажаючим, обходячись в $ 400, що вкрай мало за мірками Apple за новий телефон фактично топового рівня. Цей смартфон під назвою iPhone SE 2020 має корпусом моделі iPhone 8 зразка 2017 року, тому він пропонує все той же 4,7-дюймовий IPS-екран і аналогічні розміри скляного корпусу. Новинка отримала як підтримку технології прискореної зарядки Power Delivery, так і, крім того, чіп NFC для роботи з платіжною системою Apple Pay і різними сторонніми гаджетами, роботу з якими можна налаштувати через вбудоване в iOS додаток «Команди», доступне абсолютно безкоштовно, будучи оригінальним ПО від «яблучної» корпорації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.