HomePod Lite, редизайн iMac, MacBook Pro 14 та інші новинки в цьому році

Редактор Bloomberg, Марк Гурман, добре обізнаний про плани Apple завдяки джерелам, в рамках Periscope-трансляції розповів про новинки компанії, які з’являться в 2020 році. 

Гурман знову нагадав про чотири моделі iPhone 12, які вийдуть восени. Дві з них, iPhone з діагоналями екранів 5,7 і 6,1 дюйма, виявляться молодшими, інші (6,1″ і 6,7″) отримають у назві приставку Pro. Джерело припускає, що останні будуть оснащені камерами LiDAR, як у нових iPad Pro, а також дисплеями Pro Motion з частотою оновлення до 120 Гц. 

Зменшення розміру вирізу в дисплеї буде досягнуто шляхом перенесення голосового динаміка в рамку і перерозподілу датчиків Face ID – це підтверджують злиті іншим інсайдером схеми. 

Також, Apple планує суттєве оновлення iMac з можливою зміною дизайну, випуск MacBook Pro 14 з клавіатурою Magic Keyboard, Apple TV (навряд чи з підтримкою 8К), Apple Watch Series 6 з функцією відстеження сну, і міток AirTag як преміального продукту зі шкіряним чохлом у комплекті. 

В Apple працює команда з «порятунку» проекту HomePod: розумна колонка продається гірше, ніж планувалося. З цією метою планується реліз молодшої версії HomePod з поліпшеною функціональністю Siri. Гурман також попросив «залишатися з ним», щоб більше дізнатися про перехід Mac на процесори ARM. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.