Polar Grit X: захищений смарт-годинник для спортсменів

Фінський виробник гаджетів для професійних спортсменів Polar представив годинник Grit X. Модель створена для занять спортом на відкритому повітрі.

Технічні характеристики Polar Grit X:

  • Габарити : 47 × 47 × 13 мм, 64 г
  • Дисплей : 1,2 “, 240 × 240, Gorilla Glass
  • Батарея : 346 мАг, до 40 годин при активному GPS, до 7 днів при активному датчику пульсу
  • Зв’язок : Bluetooth Low Energy, GPS, ГЛОНАСС 

Корпус годинника захищений за стандартом армії США (MIL-STD-810G) і здатний витримати занурення під воду на глибину до 100 метрів. Робочий діапазон температури – від -20 до +50 градусів Цельсія. 

Функція Hill Splitter автоматично виявляє вчинення підйому в гору і показує звіт про ефективність тренування. Технологія FuelWise підкаже про необхідність харчування або пиття на основі інтенсивності, а Nightly Recharge проаналізує рівень відновлення під час сну. 

Годинники вміють показувати дводенний прогноз погоди та інтегровані з сервісом Komoot для пошуку піших і велосипедних маршрутів.

Grit X знадобляться і для бігунів: годинник вміє вимірювати потужність бігу без додаткових датчиків, а за допомогою Polar Precision Prime можливо вимір пульсу з підвищеною точністю за рахунок наявності контактів, що визначають наявність зіткнення зі шкірою. 

Polar Grit X коштує у Європі 429 євро і доступний в двох розмірах: S / M і M / L. Є можливість покупки ремінців різних кольорів і матеріалів. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.