Стали відомі дати релізу iPhone SE Plus та iPhone 12

Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо поділився інформацією щодо подальших планів Apple з випуску нових iPhone.

За словами інсайдера, компанія почала дистанційний процес перевірки iPhone 12 і передала ряд доручень своїм «місцевим співробітникам». Подібні заходи привели до того, що повноцінне технічне тестування (EVT, Engineering Validation Test) було відкладено. Це і сприяє імовірною місячній затримці випуску лінійки iPhone 12.  

Мін-Чі прогнозує старт масового виробництва 5,4 і 6,1-дюймових версій iPhone 12 у вересні 2020. А ось 6,7-дюймовий варіант, можливо, доведеться почекати до жовтня, так як конструкція гаджета більш складна. 

Крім того, Куо заявив, що виробництво iPhone 12 з підтримкою mmWave 5G відкладено на більш пізній термін, в тому числі, через зміни пристрою антени всередині корпусу, які були зроблені у квітні. На додаток, якщо ситуація з пандемією COVID-19 не покращиться до липня, поставки iPhone 12 з підтримкою mmWave скоротяться до 5-10% з раніше запланованих 15-20%. 

Також, експерт стверджує, що реліз збільшеної версії недавно представленого середньобюджетника iPhone SE, так званого iPhone SE Plus, відкладено мінімум до другої половини поточного року. Передбачається, що діагональ дисплея смартфона складе 5,5 дюймів. Підтвердження того, що Apple готує подібний пристрій, було знайдено і в коді iOS 14. 

Що стосується оригінального iPhone SE (2020), Куо прогнозує приблизно 12-14 млн відвантажених пристроїв у другому кварталі 2020 року, і 10 млн – у третьому. На його думку, однією з основних причин популярності iPhone SE (2020), судячи з кількості замовлень, є зниження споживчої спроможності покупців через світову кризу. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.