Apple готує до виходу 23-дюймовий iMac

Apple вперше випустить моноблок iMac з матрицею на 23 дюйма. Про це пише China Times. Зараз iMac представлені на ринку моделями на 21,5 і 27 дюймів. Виробництво нового пристрою почнеться у третьому або четвертому кварталі, а вихід на ринок може відбутися в кінці 2020 року.  

Крім нової моделі iMac, Apple представить iPad з діагоналлю екрана 11 дюймів – він прийде на заміну моделям з матрицями 10,5 і 10,2 дюйма. Новинка запропонує екран mini-LED і вбудований під екран сканер відбитків пальців Touch ID. Дана модель iPad буде простішою, ніж iPad Pro (2020) і може не отримати деяких його фішок, включаючи датчик LiDAR для роботи з доповненою реальністю. 

За даними аналітика Джона Проссера, у 2020 році Apple випустить чотири моделі iPhone 12: молодші на 5,4 і 6,1 дюймів, а також iPhone 12 Pro з екранами 6,1 і 6,7 дюймів. 

Також, за чутками, у цьому році нас чекає реліз цілого ряду інших продуктів Apple, серед них виявляться ігровий контролер для проекту Apple Arcade, навушники AirPods 3 Lite і MacBook 12 на базі ARM-процесора. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.