Нова ОС працює в два рази швидше Windows 10

Операційна система Windows 10 ніколи не була і не буде безкоштовною, так як за ліцензію для неї потрібно платити цілих $ 200. За таку велику грошову суму користувач отримує ліцензійну версію десятої «вінди», однак навряд чи вона насправді коштує таких грошей. Це програмне забезпечення має бути просто ідеальним за таку велику суму, але на ділі нічого подібного навіть близько не відбувається, тому що власники комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, моноблоків і інших електронних пристроїв постійно стикаються з різними неполадками, через існування яких доводиться постійно відчувати різні незручності, витрачаючи на такі свого часу, сили і грошові ресурси.

Втім, на щастя, ситуація незабаром вже в корені зміниться, тому що була створена нова операційна система, яка, що робить її вкрай привабливою, доступу не тільки абсолютно безкоштовно, але ще і працює в два рази Windows 10 при виконанні безлічі різних завдань. Новітнє програмне забезпечення носить зараз кодову назву Lite OS, а створила його компанія Microsoft. Ця платформа має величезний безліччю різних переваг, що, в свою чергу, робить операційну систему вкрай привабливою в усіх відношеннях, тому що кожен користувач, який її встановить, може розраховувати не тільки на підвищену швидкодію, але ще і на безліч інших приємних особливостей.

Платформа Lite OS має модульну структуру на базі ядра Windows Core, в зв’язку з чим користувачі можуть розраховувати навіть на підтримку «безшовних оновлень», тобто таких, які непомітно встановлюються у фоновому режимі, а виконувати при цьому перезавантаження не потрібно. Крім того, в цій операційній системі реалізована система швидкого відновлення з резервної копії, за рахунок якої користувачі зможуть легко і просто повертати ОС в початковий стан, в якому вона була на момент створення бекапа. Більш того, ці самі бекапи стане можливим зберігати не тільки на фізичному носії інформації, а ще й, крім того, на хмарному сховище OneDrive, що гарантовано порадує дуже багатьох.

 

За наявними зараз даними, компанія Microsoft офіційно представить громадськості нову операційну систему вже в найближчі кілька місяців, а її реліз повинен відбутися в кінці 2020 року або на початку 2021 року. Користувачі в рамках нової платформи можуть розраховувати на підвищену швидкість роботи, на багаторазово підвищену захищеність, на розширену систему захисту, на новий зовнішній вигляд інтерфейсу, на а разом з тим, крім того, на масу інших особливостей, в тому числі на перероблені стандартні програми і на нові функції, які гарантовано порадують всіх користувачів. З урахуванням того, що Lite OS виявиться безкоштовною, нова операційна система абсолютно точно гарантовано швидко знайде широку популярність по всій земній кулі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.