Sony обрушить ціну PlayStation 4 до рекордно низького рівня

Одним з найвідоміших брендів на ринку відеоігор звичайно ж є компанія Sony, тому що вона ось уже як більш ніж 20 років займається створенням і випуском на ринок ігрових приставок, які користуються великою популярністю по всій земній кулі. Ще в кінці 2013 року даний виробник електроніки створив і випустив на ринок ігрову приставку під назвою PlayStation 4, яка стала хітом продажів. За більш ніж п’ять років присутності в продажу її вдалося реалізувати накладом у більш ніж 105 млн штук, тобто неймовірно велике число людей зробили її покупку, знайшовши цю приставку привабливою. Втім, попит на неї стрімко з кожним днем ​​падає, тобто все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб купувати собі цю ігрову консоль, а причина у цього одна – вона дуже сильно застаріла.

За багато років присутності в продажу дана консоль втратила свою колишню актуальність, тому тепер вона вже і близько не може забезпечити того рівня графіки, про який мріють усі користувачі. При цьому, що найважливіше, компанія Sony за такий тривалий період часу дуже сильно скоротила собівартість цієї консолі, так як комплектуючі для неї стали набагато дешевше. Втім, навіть не дивлячись на все це, даний виробник електроніки продовжує робити все заради того, щоб максимально багато заробляти на кожному, хто купує собі PS4. Саме тому вона як і раніше коштує близько $ 400, тобто викласти за неї просять приблизно стільки ж, скільки і на початку продажів ще в кінці 2013 року.

Втім, на щастя, ситуація в корені змінилася, і вже зовсім скоро всі зможуть в цьому переконатися. Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, в даний час компанія Sony знаходиться в одному кроці від того, щоб обрушити ціну PlayStation 4 в два рази, тим самим зробивши цю ігрову приставку набагато більш дешевою і доступною, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту . В такому випадку, що очевидно, всі бажаючі зможуть її купити всього-на-всього за $ 200, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. За зниженою ціною дана консоль повинна стати доступна для покупки по всьому світу взагалі, а не в якихось окремих країнах.

Цілком собі очевидно, що при ціннику на рівні $ 200 купити PS4 гарантовано захочуть дуже багато людей, тому що дана приставка пропонує масу можливостей навіть зараз, через дуже багато років після свого виходу на ринок. В даний час для неї є сумарно понад 1500 ігор, серед яких багато приголомшливих ексклюзивів, а дозволяють такі отримувати приголомшливий ігровий досвід, адже багато хто з цих відеоігор вдають із себе справжнісінькі ексклюзиви. За словами експерта, японська корпорація Sony зробить свою ігрову приставку доступною всього-на-всього за півціни вже в недалекому майбутньому, завдяки чому всі бажаючі зможуть здійснити її покупку на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.