У наступному флагмані Samsung фронталка повернеться у виріз, але інакший

З тих пір, як з’явився тренд безрамкові дисплеї, виробники смартфонів усіляко обігрують способи установки фронтальних камер. Десь вони знаходяться у вирізі екрана (які теж бувають різними), десь висуваються з корпусу, десь навіть основна камера з допомогою додаткових механізмів перевертається до користувача. Але ось, здається, в доступному для огляду майбутньому додасться ще один дійсно цікавий варіант.

Ресурс Tom’s Guide посилаючись на твіттер-аккаунт Ice universe повідомляє, що наступний флагман від Samsung може «ховати» фронтальну камеру прямо під дисплеєм, без будь-яких вирізів або додаткових механізмів. Таким чином вийде зробити смартфон із суцільним дисплеєм на лицьовій стороні, де селфі-камера ніяк не заважатиме користувачеві і їй не потрібно буде «вискакувати» з корпусу.

Таке рішення напевно дуже сподобається багатьом користувачам, адже, далеко не всі хочуть миритися з вирізами в екрані, а висувні модулі досить незручні, адже, вони і забиваються пилом, і спрацьовують нехай і з невеликою, але затримкою. До того ж, такі механізми для фронтальних камер негативно позначаються на водостійкості гаджета, відкриваючи зайвий вхід для вологи.

Правда, як показує джерело, в Samsung поки тільки розглядають таке рішення і все ще оцінюють можливість його реалізації. Хоча раніше вже бували згадки про таку технологію від представників компанії. До всього, прототипи таких дисплеїв навіть були продемонстровані компаніями Oppo та Xiaomi. Так що чекати перший смартфон з камерою під дисплеєм залишилося не так довго.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.