Honor анонсувала смартфони Honor Play 4T і Play 4T Pro

Модельний ряд смартфонів бренду Honor поповнився двома новими пристроями серії Honor Play 4T. Нагадаємо, зовсім недавно лінійку відкрила модель Honor Play 9A.

Базова модель Honor Play 4T оснащена 6,3-дюймовим IPS LCD дисплеєм з роздільною здатністю HD + і наскрізним отвором під фронтальну камеру в лівому верхньому кутку. Апарат несе на борту процесор Kirin 710A, 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Ємність батареї становить 4000 мАг, швидка зарядка не підтримується. На задній панелі даної новинки доступна подвійна камера. Вона включає головний 48-мегапіксельний модуль і допоміжний 2-мегапіксельний сенсор для аналізу глибини сцени, що знімається. Фронтальна камера – 8-мегапіксельна. Сканер відбитків пальців розміщений на задній панелі корпусу. Ця модель надійде в продаж з 21 квітня за ціною близько € 155.

Смартфон Honor Play 4T Pro орієнтований на більш вимогливих користувачів. Пристрій теж містить 6,3-дюймовий дисплей, але в даному випадку застосовується AMOLED панель з роздільною здатністю Full HD + і каплеподібним вирізом у верхній частині. Новинка також містить процесор Kirin 810, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Ємність батареї теж становить 4000 мАг, але вже підтримується швидка зарядка з передачею 22,5 Вт енергії. Також, була доопрацьована камера. На додаток до 48- і 2-мегапіксельного модулів, доступним в молодшій моделі, також пропонується 8-мегапіксельний надширококутний модуль. Фронтальна камера отримала 16-мегапіксельний сенсор. Сканер відбитків пальців розмістився під дисплеєм. Ціна Honor Play 4T Pro у конфігурації 6/128 ГБ пам’яті становить € 195, за версію з 8/128 ГБ пам’яті доведеться заплатити € 220.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.