Список смартфонів Xiaomi, які першими отримають оновлення MIUI 12

Компанія Xiaomi приступила до розробки призначеного для користувача інтерфейсу наступного покоління MIUI 12 в січні поточного року, і це було підтверджено офіційно. З тих пір ми бачили в мережі кілька повідомлень, що стосуються особливостей нової оболонки, що виходять від інсайдерів. Незважаючи на те, що Xiaomi ще не оголосила про початок бета-тестування і не назвала дату випуску, в мережі з’явився список смартфонів Xiaomi, які, можливо, одними з перших отримають MIUI 12.

У цьому списку фігурують такі моделі, як нові Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, а також Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Pro. Інсайдери стверджують, що там же можна знайти знятий з виробництва апарат Mi 8, а також телефони сімейства СС – Mi CC9 Pro, Mi CC9 і Mi CC9e. Xiaomi також випустить оновлення для Xiaomi Mix 3, Mix 2s і Mix 2.

У список «першочерговиків» входять моделі серії Redmi. Це флагман Redmi K30, смартфони Redmi K20 Pro і Redmi K20. Згадані також смартфони Redmi 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7 і Redmi 7 A.

Ці моделі вважаються одними з перших телефонів Xiaomi, які отримають MIUI 12, як тільки оболонка буде офіційно запущена. Це пояснює, чому деякі моделі, такі як Xiaomi Mix першого покоління, відсутні в списку. Але є й інша думка: кажуть, що пристрої, які не ввійшли в список, ймовірно, будуть оновлені пізніше. Втім, ми не можемо ручатися за достовірність списку. Він цілком може виявитися спритною підробкою.

Джерело china-review.com.ua

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.