Xiaomi запускає в продаж 75-дюймовий телевізор Mi 4K TV Pro

Компанія Xiaomi оголосила про запуск на майданчику Xiaomi Youpin 75-дюймового смарт-телевізора Mi 4K TV Pro.

Новинка має 4K-матрицю, але є декодування 8К. QLED-екран з підтримкою HDR10 + займає 97,7% передньої частини телевізора. Корпус виконаний з алюмінієвого сплаву, а опора зроблена з металу. Основа Mi 4k TV Pro – 64-бітний 8-ядерний процесор FinFET з тактовою частотою 1,9 ГГц, заснований на 12-нм техпроцесі. Є 2 ГБ ОЗУ і 32 ГБ ПЗУ.  

Пристрій працює на операційній системі PatchWall – є безліч встановлених додатків, включаючи відео та музичні сервіси. Телевізором можна керувати через фірмовий голосовий помічник XiaoAI Voice Assistant. Крім того, є звукова система з підтримкою Dolby і DTS і можливість підключення до пристроїв IoT. 

Xiaomi Mi 4K TV Pro стане доступний на Xiaomi Youpin 9 квітня за ціною в 5999 юанів (~ 851 долар). Про міжнародний реліз поки інформації немає. Також, Xiaomi представила Mi 4A TV Pro з екраном на 60 дюймів і ціною 1999 юанів (~ 283 долари). 

Раніше суббренд Redmi представив телевізор MAX з діагоналлю екрана 98 дюймів. Крім того, в 2019 році Xiaomi випустила серію телевізорів Mi TV 5. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.