Представлений DualSense – геймпад для PlayStation 5

Компанія Sony абсолютно несподівано представила геймпад для PS5. Гаджет отримав назву DualSense.

Одна з головних відмінностей нового геймпада від попередників в особі DualShock – дизайн. Пристрій став заокругленим у верхній частині, підсвічування розмістилося по боках тачпада, а сам він тепер займає трохи більше площі. У цілому, геймпад виглядає більш масивно. 

З технічних нововведень є точкова вібрація і динамічна тяжкість натискання курків. Крім того, кнопка Share ( «Поділитися»), яка є на DualShock 4, в новій версії геймпада зміниться на Create ( «Створити»). Кнопка PS буде в формі логотипу PlayStation. 

DualSense – це сміливий крок уперед. У порівнянні з попередньою версією новий контролер пропонує абсолютно нові можливості та доводить наше прагнення зробити якісний стрибок у поколінні PS5. Новий контролер в поєднанні з інноваційними функціями PS5 в черговий раз переверне уявлення про ігровий процес, зберігаючи вірність місії PlayStation невпинно розсовувати кордони ігрової реальності. Я щиро хочу подякувати співтовариству PlayStation за те, що пройшли цей шлях разом з нами, і побажати нам удачі з офіційним запуском PS5 у кінці 2020 року. У найближчі місяці ми розповімо про PS5 більше, в тому числі, представимо дизайн нової консолі, – президент і генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райен. 

Також, DualSense отримав вбудований мікрофон, чого багатьом не вистачало в DualShock 4. Акумулятор теж вбудований. Підключення до консолі по USB Type-C. 

За словами виробника, геймпад підійде для рук будь-якого розміру, так як пройшов безліч «живих» тестів. Геймпад буде двоколірний – можливо, PlayStation 5 буде виконана в схожому стилі. Вихід PS5 намічений на кінець року. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.