Xiaomi назвала смартфони, які відновлять до прошивки MIUI 12

Однією з найважливіших складових будь-якого смартфона є його програмне забезпечення. Якщо ще п’ять років тому багато брендів так не вважали, то тепер це вже очевидно абсолютно всім, і це реальний факт. Якщо ПО виявиться жахливим, навіть потужне технічне оснащення будь-якого телефону не врятує його від безлічі неполадок під час роботи, які будуть знову і знову викликати у користувача бажання розбити телефон об підлогу або просто викинути його. На радість всіх тих, хто розуміє всю важливість сучасних операційних систем, компанія Xiaomi вже в цьому 2020 року створить і випустить на ринок нову прошивку MIUI 12, а призначена вона виявиться як для її фірмових мобільних пристроїв, так і для таких от дочірніх брендів Redmi і Poco.

Офіційна презентація цієї ОС відбудеться у вересні, про це повідомив сайт china-review.com.ua, тобто через кілька місяців, але вже зараз відомо про ті особливості, які разом з собою вона принесе. Так, всі власники смартфонів можуть розраховувати на новий графічний інтерфейс GUI, на перероблені з нуля деякі стандартні програми, на ряд нових функцій і можливостей, на поліпшені повідомлення і новий екран блокування, на підтримку глобальної темної теми Dark Mode, а також на ряд інших корисних особливостей. У число таких входять новий додаток Mi Camera з можливістю використання однією рукою, а також, крім того, підтримка декількох клонів додатків, тобто можна буде створити не один дублікат будь-якої програми, як зараз, а відразу цілих два, три, чотири або навіть п’ять таких.

У випадку з новітніми моделями мобільних пристроїв компанії Xiaomi прошивка MIUI 12 виявиться заснована на Android 11 від Google, тобто на самій сучасній операційній системі з усіх існуючих на ринку на момент її релізу. У такому випадку, якщо ця ОС виступить основою китайської прошивки, користувачі також можуть розраховувати на все ті нововведення, які принесе з собою ще й ПО від «пошукового гіганта». Китайські ЗМІ мають свої джерела всередині китайської корпорації, і буквально днями вона нарешті визначилася з тим, які саме з її телефонів отримають нову операційну систему, а які – ні. Так, зокрема, новітнє програмне забезпечення отримають більш ніж 40 моделей, випущених за останні роки, причому в цей список також увійдуть абсолютно всі телефони, які тільки вийдуть в цьому 2020 році.

До нової ОС буде оновлено Xiaomi MI 10 Pro, MI 10, MI 9, MI 9 SE, MI 9 Pro, MI 9 Lite, MI 8 Pro, MI 8, MI 8 Lite, CC9 Pro, Mi Note 10, CC9, CC9E, Mi A3, Mi Mix Alpha, Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mi Mix 2, Mi Max 2, POCO F1, POCO X2, Redmi K30, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro, Redmi K20, Mi 9T, Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi 8T, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi Y1 / Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime, Redmi Y1 Lite, Redmi Y2 / S2, Redmi Y3, Redmi Note 6 Pro, Mi A2 Lite, Redmi Note 6, Redmi 6, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Plus, Redmi 5 / 5A і Redmi Note 4 / 4X. Всі ці моделі вже до кінця 2020 року отримають прошивку MIUI 12, але не обов’язково саме на Android 11, що звичайно ж потрібно враховувати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.