Так може виглядати наступне покоління навушників Samsung Galaxy Buds

Компанія Samsung працює над новими бездротовими навушниками Galaxy Buds. Вони проходять під номером SM-R180 і кодовою назвою «Beans».

Згідно з рендерами, якими поділився портал Winfuture, зовнішнім виглядом навушники будуть принципово відрізнятися від Galaxy Buds і Galaxy Buds + . Дизайном гаджет нагадує боби – кодова назва «Beans» (з англ. Квасоля) тут як не ніколи доречна.  

Імовірно, кожен навушник буде довжиною близько 2,8 см і отримає по два маленьких динаміка, один з яких повинен забезпечувати високі, середні або низькі частоти. Крім того, у динаміків очікується зовнішній канал, як на сабвуфері – це може поліпшити якість звучання. Чи не обійдеться і без вбудованих мікрофонів і датчика, який буде визначати знаходяться навушники у вусі чи ні. 

Інші технічні деталі та дата виходу нових Galaxy Buds поки невідомі. У Winfuture відзначили – в даний час навушники майже готові і знаходяться на етапі технічного тестування. Дизайн пристрою ще може змінитися. Можливо, гаджет представлять разом із Samsung Galaxy Note 20, презентація якого запланована на кінець липня. 

Galaxy Buds + – найновіші бездротові навушники Samsung, були представлені на початку лютого разом із лінійкою флагманів Galaxy S20.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.