Нові смартфони OnePlus 8 помітно зростуть у ціні

Презентація лінійки смартфонів OnePlus 8 відбудеться уже незабаром – 14 квітня. Про смартфони ми знаємо вже практично все, але поки не було даних про ціну. І ось зараз цей аспект прокоментував особисто генеральний директор OnePlus Піт Лау.

Само собою, ніяких конкретних даних про ціну глава OnePlus не надав. Більш того, зроблену ним заяву, що «OnePlus 8 будуть коштувати дешевше $ 1000», більше схоже на тролінг. У той же час є попередні дані про ціни на смартфони лінійки OnePlus 8 для ринку Китаю. Наводимо їх нижче в таблиці.

Для порівняння, у Китаї, де смартфони, як відомо, апріорі дешевші, OnePlus 7 стартував із ціни $ 435, OnePlus 7 Pro – з $ 580, а OnePlus 7T Pro – з $ 635. Тобто, в США вартість OnePlus 8 Pro цілком імовірно, що може опинитись на рівні $ 900- $ 1000.

З огляду на загальну тенденцію зростання цін на світовому ринку смартфонів та дивлячись на досить істотний список нововведень, такий результат був цілком передбачуваний. Власне, особливо дивуватися тут нема чому. Після нового флагмана від Xiaomi – Mi 10 Pro за 1000 євро було зрозуміло, що доступні китайські флагмани залишаться у минулому.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.