Характеристики та «живі» фото Meizu 17

Одразу кілька «живих» фотографій підтверджують, що прийдешній флагман Meizu 17 отримає дизайн у стилі Samsung Galaxy S10.

Перше фото задньої панелі апарату, яке демонструє правдивість попереднього витоку, було опубліковано в китайській соціальній мережі Weibo. Друге, на якому смартфон знаходиться в руках молодої людини, знято в азіатському метрополітені. Додаткової упевненості надає і свіжий якісний рендер. 


Крім того, в мережі з’явилася фотографія пластикового, нібито поліцейського, щита з логотипом Meizu і датою «4.15». Таким незвичайним способом виробник запрошує журналістів на презентацію апарату, яку перенесли з 14 березня на 15 квітня через пандемію коронавірусу COVID-19.

З чуток, Meizu 17 отримає 6,5-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю FullHD + і частотою оновлення 90 Гц. Під ним розташують дактилоскопічний сканер. «Серцем» пристрою виступить топовий чіпсет Snapdragon 865. Оперативна пам’ять у топової конфігурації буде типу LPDDR5, а постійна – UFS 3.0.

Передбачається, що основна камера удостоїться чотирьох сенсорів: основного Samsung GW1 на 64 Мп, ширококутного на 8 Мп, телеоб’єктива на 5 Мп і сенсора глибини на 2 Мп. Обсяг батареї складе 4500 мАг. Очікується сертифікація 3C і підтримка швидкої зарядки mCharge на 30 Вт. Приємним доповненням стане наявність NFC і Wi-Fi 6.

Ціна за одну з версій Meizu 17 в Китаї може скласти 3999 юанів (~ 564 долари). 
 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.