Sony знизила ціну приставки PlayStation 4 в два рази

Чим менше коштує якийсь електронний пристрій, тим більше людей можуть дозволити собі його покупку з очевидних причин, і в цьому немає абсолютно нічого дивного або дивного, адже не всі люди мають більші фінансові ресурси для покупки чого-небудь. Найприємніше грати на різних консолях, тому що вони були спочатку створені спеціально для вирішення саме таких задач, а не будь-яких інших. У підсумку, як наслідок, такого роду пристрої користуються дуже великою популярністю серед всіх любителів відеоігор, і в цьому немає нічого дивного, адже досить купити консоль і відеогру для неї, як потім відразу ж можна починати грати, не відчуваючи при цьому абсолютно ніяких обмежень і заборон. Найпопулярнішою ігровою приставкою сучасності є Sony PlayStation 4, а випущена вона була ще багато років тому.

Продажі даної консолі стартували в 2013 році, тобто дуже і дуже давно. З тих самих пір пройшло вкрай багато часу, за яке вона звичайно ж дуже сильно застаріла по частині технічного оснащення, і в цьому немає абсолютно нічого дивного, адже нові комплектуючі і нові технології з’являються на ринку кожен день, в зв’язку з чим електроніка стає все більш просунутої в усіх відношеннях. Проблема тільки в тому, що собівартість Sony PlayStation 4 падає, проте компанія-виробник цієї приставки намагається робити вигляд, що нічого подібного не відбувається. Простіше кажучи, японська корпорація заробляє все більше і більше коштів на кожному примірнику цієї приставки, прагнучи отримати максимальний прибуток.

Так як вже в кінці цього року виявиться випущена на ринок нова приставка, все менше людей бачать сенс в тому, щоб купувати собі PS4, знаходячи її не надто привабливою для того, щоб викладати за неї цілих $ 400, скільки вона коштує в даний час в магазинах в середньому по всьому світу. Очевидно, що за більш ніж шість років присутності в продажу Sony PlayStation 4 дуже сильно застаріла, тому вона вже не коштує таких грошей, що також негативно позначається на попиті. Продажі даної приставки падають з кожним днем, і саме тому відомий галузевої аналітик Майкл Пактер зробив важливу заяву, в рамках якого він заявив про те, що дана консоль стане доступна для покупки за зниженою ціною вже в недалекому майбутньому.

За словами інсайдера, компанія Sony збирається в найближчому майбутньому обрушити ціну ігрової приставки PS4, зробивши її є всього-на-всього за $ 200, тобто в два рази дешевше, ніж зараз. В такому випадку придбати її можна буде на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше, що, в свою чергу, гарантовано підвищить на неї попит, тим більше що дешевше повинна стати не тільки одна PlayStation 4, але і аксесуари для неї, а разом з тим і відеоігри. Залишилося тільки дочекатися, коли ігрова приставка PS4 впаде в ціні, адже зараз для неї є понад 1500 ігор, багато з яких є ексклюзивними, тому дана консоль здатна забезпечити просто приголомшливий в усіх відношеннях ігровий досвід.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.