Нова ОС Windows 10 працює в два рази швидше

Компанія Microsoft ще влітку 2015 року створила і випустила на ринок операційну систему Windows 10, яка вкрай швидко знайшла широку популярність по всьому світу. З тих самих пір пройшло вже практично п’ять років, і за такий період часу для десятої «вінди» випустили цілу масу різних оновлень, проте стати по-справжньому краще їй так і не вдалося, тому що користувачі персональних комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, моноблоків і інших електронних пристроїв, як і раніше вкрай активно стикаються з різними неполадками і несправностями, які заважають виконувати робочий завдання, займатися навчанням або просто розважатися. Все це доповнюється ще й іншими неприємними особливостями, до числа яких належить «криве» масштабування інтерфейсу і заплутаність всього інтерфейсу.

На радість всіх тих, хто вже втомився від доступної в даний час Windows 10, незабаром все зміниться, так як вийде нова платформа для електроніки, а виявиться вона краще в усіх відношеннях, що, в свою чергу, позитивно позначиться на її привабливості. За наявними зараз даними, користувачі можуть розраховувати на новий інтерфейс, на посилену систему захисту, на підвищену стабільність, на більш високу швидкість роботи, на перероблені з нуля зі стандартними програмами, а також на цілу масу інших особливостей, здатних зробити цю ОС неймовірно просунутої в усіх відносинах. Вона виявиться кращою в серії, а її виробництво ведеться вже багато років, тоді як презентація відбудеться в найближчі місяці.

 

Журналісти дізналися про те, що така платформа створюється, з офіційних технічних документів компанії Microsoft, які потрапили у вільний доступ. Нова операційна система являє собою не клон сумнозвісної Windows RT, а саме повністю незалежну самостійну ОС, яка здатна запускати додатки UWP, PWA і Win32, роблячи все це без зайвих складнощів і обмежень. На практиці це означає, що нова операційна система може запускати будь-які доступні зараз програми та ігри для Windows 10, тому встановити її на електронний пристрій можна буде відразу після релізу, зробивши це без шкоди для функціональних можливостей всього електронного пристрою.

Є дані про те, що нова ОС Windows 10 працює в два рази швидше, проте не завжди, а лише в певних завданнях. Яких саме – невідомо, але такого роду інформація повинна з’явитися на офіційній повноцінної презентації нової платформи, відбутися яка повинна в найближчі місяці. Як запевняють інсайдери, нова операційна система може стати не повністю нової та незалежної, а покращеною версією десятої «вінди», але з величезною кількістю відмінностей, тому фактично вона буде зовсім інший. Реліз її фінальної стабільної версії повинен статися в кінці цього 2020 року, коли її зможуть завантажити і встановити на свої електронні пристрої всі бажаючі, зробивши це без будь-яких ускладнень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.