Huawei представила розумний годинник Watch GT2e

Крім флагманської лінійки P40, компанія Huawei презентувала розумний годинник Huawei Watch GT2e і нову акустичну систему Sound X.

Huawei Watch GT2e

Новинка обзавелася оновленим дизайном, але не більше того. Корпус виконаний з нержавіючої сталі 316L. Діаметр циферблата становить 46 мм. Є 15 спортивних режимів на всі випадки життя від бігу і плавання до скелелазіння і паркуру. Під час тренувань годинник збирає дані приблизно за 190 параметрами і пропонує професійні рекомендації для поліпшення результатів. 

Основа гаджета – Kirin A1 і 4 ГБ ПЗУ. Годинник має 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 454 × 454 точок. Акумулятор – на 455 мАг. Заявлена ​​автономність становить до 14 днів у звичайному режимі і до 30 годин в режимі GPS. Є датчик SpO2 для моніторингу вмісту кисню в крові, вимір пульсу, моніторинг сну, а також підтримка дводіапазонного GPS і Bluetooth 5.1. Крім того, годинник захищений від води – в них можна занурюватися на глибину до 50 метрів.

Передзамовлення на Watch GT 2e триватиме з 2-го по 9-е квітня. Будуть доступні три кольори: чорний графіт, червона лава, м’ятно-зелений і крижаний білий. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.