EMUI 10.1 представлена ​​офіційно

У рамках онлайн-презентації компанія Huawei показала прошивку EMUI 10.1, яку отримають не тільки флагмани з лінійки Huawei P40, але багато інших актуальних смартфонів Huawei і Honor.

EMUI 10.1 включає в себе додаток для відеодзвінків MeeTime з використанням алгоритмів розпізнавання обличчя і роздільною здатністю 1080p. MeeTime, в першу чергу, виступить альтернативою Google Duo.

Оновиться функція Huawei Share – з’явиться можливість підключати пристрої один до одного і синхронізувати їх для передачі файлів або взаємного використання екрану. Наприклад, персональний комп’ютер можна буде використовувати для мобільних відеодзвінків.

Для EMUI 10.1 передбачені нові теми і «Панель управління декількома пристроями», де можна взаємодіяти з приладами розумного будинку. Крім іншого, в EMUI 10.1 увійде фірмовий головний помічник Celia – він зможе відповідати на питання користувача і всіляко допомагати йому в повсякденному житті.

Дорожню карту EMUI 10.1 компанія повідомить найближчим часом. Раніше Huawei вже назвала список смартфонів, які отримають нову прошивку.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.