Sony обрушила ціну нової PlayStation 4 в два рази

Компанія Sony є одним з найвідоміших брендів серед геймерів, так як вона створює і випускає на ринок ігрові приставки вже більш ніж 20 років, за які їй вдалося захопити велику частку ринку. Ще в 2013 році цей виробник представив і запустив в продаж таку нову ігрову приставку, як PlayStation 4, а оснащена вона за останнім словом техніки, володіючи масою приємних особливостей, здатних зробити це електронний пристрій максимально привабливим. Проте, за більш ніж шість років присутності в продажу технічне оснащення PS4 дуже сильно застаріло, тому тепер вона вже навіть і близько не може задовольняти запитів і очікувань всіх тих, хто може собі її купити.

Дана консоль не здатна працювати з надвисокою роздільною здатністю 4K UHD і забезпечувати стабільні 60 кадрів в секунду, тому попит на неї продовжить стрімко падати і далі, адже інтерес до неї стрімко падає і нині. Одна з головних причин, чому люди все рідше і рідше купують PS4, полягає в її вартості. Справа в тому, що компанія-виробник даної консолі просить за неї близько $ 400, хоча за приблизно таку ж суму грошей її продавали на старті продажів багато років назад. Виходить, що для покупців її вартість практично зовсім не змінилася, тоді як собівартість впала в ціні в рази. З усього цього випливає, що компанія Sony тепер заробляє набагато більше грошей на кожному, хто купить PlayStation 4, ніж раніше на старті її продажів або через якийсь час після нього.

Втім, ситуація не може зберігатися в такому положенні занадто довго, тому що продажі PS4 стрімко падають, тобто все менше людей бачать сенс в тому, щоб здійснювати її купівлю і потім використовувати, знаходячи цінник занадто завищеними. Саме через подібній ситуації, як запевняє галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже зовсім скоро стане можливим купити дану ігрову приставку на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше, а якщо бути точним, то всього-на-всього за $ 200, тобто вдвічі дешевше , ніж в даний час. За його інформацією, подібним чином Sony може підвищити продажі PlayStation 4, знову зробивши свою вже сильно застарілу ігрову приставку значно привабливішою в очах всіх потенційних покупців.

Повідомляється, що компанія Sony обрушить ціну своєї консолі вже в найближчі місяці, однак коли саме це станеться точно невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу немає. Очевидно, що якщо дешевше стане PS4, то і різні відеоігри для неї можна буде купувати за значно нижчими цінами, ніж раніше. За рахунок цього купити найрізноманітніші доповнення для неї, включаючи ігри та аксесуари, стане можливим на набагато більш вигідних умовах. Залишається вірити, що купити PlayStation 4 вже незабаром насправді стане можливим за $ 200, тому що при такій вартості багато людей, які коли-небудь не захотіли її собі купувати, гарантовано зважаться на такого роду покупку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.