Анонс Xiaomi Redmi Note 9S – кращий бюджетний смартфон

Ось і настав той самий день, якого багато хто давно чекали, тому що сьогодні, 24 березня 2020 року, трапився офіційний анонс кращого бюджетного смартфона під назвою Xiaomi Redmi Note 9S, який пропонує найкраще співвідношення ціни і якості. Новинка коштує мало, але при цьому володіє топовим технічним оснащенням в рамках своєї категорії. Даний телефон оснащений стильним корпусом, потужним «залізом», підтримкою сучасних технологій, а також величезним безліччю інших особливостей, які роблять його дуже і дуже привабливим. Прямо «з коробки» на новинку встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, тому користувачі можуть розраховувати на найкращий користувальницький досвід з усіх можливих.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 9S вдає із себе міжнародну модель, тому купити її стане можливим в Європі, Україні, США, Австралії та інших регіонах світу, де зараз цей виробник електроніки офіційно продає свою фірмову електроніку. Це мобільний пристрій оснащений 6,67-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів (Full HD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 720G з тактовою частотою 2,3 ГГц, графікою Adreno 618, 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 5020 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0 потужністю 18 Вт.

Блок живлення на 18 Вт входить в комплект поставки, тому докуповувати його окремо не буде потрібно. Сканер відбитків пальців в смартфоні знаходиться збоку, тобто його вбудували в кнопку управління живленням, що відповідає разом з тим за блокування та розблокування. Корпус телефону Xiaomi Redmi Note 9S виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 5, що володіє високим рівнем міцності, а складають розміри цього мобільного пристрою 165,75 х 76,68 х 8,8 мм, тоді як важить він всього-на-всього 209 грамів. На задній частині мобільного пристрою знайшлося місце для четверний основної камери з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп, тоді як спереду знаходиться фронтальна фотокамера на 16 Мп.


Телефон підтримує мережі 2G, 3G і 4G LTE, а разом з тим такі стандарти зв’язку і передачі даних, як Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, VoLTE, GLONASS, Dual GPS, ІЧ-портом і рядом інших, проте чіпа NFC новинка, на жаль, чомусь не отримала, тому використовувати цей смартфон з парі з платіжною системою Google Pay, як і будь-який інший, абсолютно точно гарантовано не вдасться. Купити Xiaomi Redmi Note 9S можна в білій, сіркою і зеленої кольорах корпусу, а пропонують на вибір моделі з 4/64 ГБ і 6/128 ГБ постійної пам’яті, обходяться які в $ 249  і $ 279 . За такою ціною новинки продаватимуться в Малайзії, Сінгапурі, Таїланді і на Балі, тоді як європейські розцінки озвучать пізніше. Старт продажів відбудеться 7 квітня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.