Sony обрушить ціну приставки PlayStation 4 в два рази

Попит на доступні зараз у продажу моделі ігрових приставок стрімко падає з кожним днем, а відбувається це з тієї простої причини, що все більше людей розуміють, що вони вже не варті тих грошей, які за них просять. З моменту запуску в продаж консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше ніж шість років, за які вона звичайно ж вкрай сильно застаріла по частині технічного оснащення, тому тепер вона вже і близько не може забезпечити того рівня технічного оснащення, який необхідний для запуск ігор в дозволі високої чіткості і частоти 60 кадрів в секунду. З огляду на всю цю ситуацію попит на доступні зараз у продажу консолі стрімко падає, проте вже зовсім скоро ситуація зміниться в кращу сторону, про що стало відомо від надійного джерела.

Як стало відомо від інсайдера Майкла Пактер, який раніше вже неодноразово повідомляв достовірну точну інформацію, зовсім скоро опиниться офіційно знижена вартість ігрової приставки PS4, завдяки чому вона стане набагато дешевше і доступніше. За його словами, попит на доступну зараз у продажу консоль стрімко падає з кожним днем, але воно й зрозуміло, адже все менше людей бачать сенс в тому, щоб платити за неї близько $ 400, за скільки її продавали ще на старті продажів. Виходить, що з 2013 року ціна цієї консолі практично зовсім не змінилася в меншу сторону, тобто як вона коштувала вкрай багато, так вона стоїть і зараз, в даний час. З огляду на такий стан справ попит на дану консоль стрімко падає з кожним днем.

Щоб виправити такий стан справ компанія Sony вважає за необхідне обрушити ціну приставки PlayStation 4 в два рази, тим самим зробивши її доступною нема за $ 400, за скільки її зараз в середньому продають по всьому світу, а всього-на-всього за $ 200, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. Інсайдер запевняє, що зниження вартості трапиться вже зовсім скоро, так як дана приставка незабаром перейде в завершальну стадію існування на ринку, а в середині 2021 роки її так і зовсім можуть зняти з продажу, в повній мірі припинивши виробництво. Завжди, коли будь-яка приставка від даного виробника застаріває, її роблять набагато дешевше і доступніше.

Очевидно, що при вартості на рівні $ 200 дуже багато людей захочуть собі купити Sony PlayStation 4, оснащену за останнім словом техніки. Якщо дешевше стане ігрова приставка, то купити за зниженою ціною стане можливим і різні відеоігри для неї, що, в свою чергу, також вкрай позитивно позначиться на привабливості даної консолі, адже якщо купити другий геймпад, з’являється можливість грати з другим чоловіком, що робить процес гри більш цікавим і різноманітним. Якщо PS4 насправді незабаром стане дешевше, це не тільки шокує дуже багатьох, але ще і дозволить мільйонам людей виконати свою давню мрію, зробивши такого роду покупку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.