Huawei P40 і P40 Pro показались спереду на рендерах від Evleaks

Через кілька днів після публікації рендерів тильних сторін смартфонів Huawei P40 і P40 Pro, інсайдер Еван Бласс (Evleaks) поділився зображеннями фронтальної частини пристроїв. 

Якщо молодша версія, Huawei P40, більше схожа на сучасні безрамкові смартфони з «плоским» дисплеєм і отвором в кутку для подвійний фронтальної камери, то у P40 Pro рамки помітні тільки по кутах за рахунок того, що екран закруглений як з бічних, так і з верхньої і нижньої сторін. Через це сильніше впадає в очі великий отвір під селфі-датчики. 

Незважаючи на закруглену матрицю, Huawei умістила фізичні кнопки живлення і регулювання гучності на правій грані. Зображення підтверджує підтримку Dual SIM і наявність підекранного сканера відбитків пальців. 

Передбачається, що смартфони отримають дисплеї від 6,5 до 6,7 дюймів типу OLED з частотою 120 Гц, чіпсет Kirin 990, Android 10 без сервісів Google і фотосистеми з трьох і чотирьох сенсорів для P40 і P40 Pro відповідно.

Презентація Huawei P40 і P40 Pro відбудеться 26 березня в Парижі. Також, очікуються версія Premium Edition і смарт-годинник Watch GT 2e. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.